Home

E bun un notar de succes la casa omului. Ioana Băsescu s-a mişcat iute anul trecut, şi a înregistrat Mişcarea Populară. Bună mişcare! A felicitat-o şi ta-su. No, şi dacă tot au chestia asta în curte, şi încă moca, de ce să n-o folosească?

Chiar, ce credeţi că făcu PDL cu mişcarea? A vopsit-o în verde. Şi i-a atîrnat o inimă. Tot verde. Mişto, sau ce? E ca-n bancul ăla cu miliţienii care plantau puieţi: aveţi grijă, bă, cu verdele-n sus! Da cu alianţele, cum e cu alianţele? Că nu s-au prea înţeles barosanii pînă acum: Nuţi vrea cu Gigi, alţii vor cu DD-ul poporului, alţii cu bloggerii ăia gălăgioşi de la Noua Republică, iar cîţiva nu vor cu nimeni…

No, s-a lămurit nelămurirea. Fiecare face cu cine vrea, la el în bătătură. Chiar şi gruppen-sex. Vor fi multe „mişcări” mai mititele. Totul e să te pierzi în peisaj, să nu mai înţeleagă lumea nimic. Deci, merge şi cu Gigi? Merge. Şi cu DD-OTV? Şi. Şi cu Oprea? Sigur că da! Cu ghinăralul se pune chiar de un protocol „privilegiat”, că e puiet de soi bun! Pînă la urmă, cu oricine, doar verde să fie. Şi să aducă voturi. Să vă-nverziţi bine!

Anunțuri

2 gânduri despre „Să vă-nverziţi bine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s