Home

Circulă pe net: duminică, la Colegiul director al PDL, se va hotărî debarcarea satrapilor Sorin Blejnar, de la fisc, şi Lucian Duţă, de la casa de sănătate! Mă rog, se va hotărî în altă parte, dacă va fi cazul, dar asta e ştirea. Şi ce ştire! Ăştia doi sînt stîlpi ai regimului. Oamenii cu banii. Şi cu „bîta”.

Fiecare dintre ei învîrte miliarde. De euro. Fiecare a schimbat cîte 3-4 miniştri. Fiecare dintre cei doi e vîrît pînă la plăsele în afaceri şi întîmplări necurate. Blejnar şi Duţă sînt ceea ce se cheamă „oamenii puşculiţă”, care par de neatins, indiferent cîte prostii fac. Pentru că sînt doi rechini esenţiali pentru viermuiala teribilă din acest an electoral.

De ce ar renunţa puterea băsistă la ei? Pentru că sînt prea expuşi? Pentru că sînt prea contestaţi? Fie. Dar cei doi fac mai mult decît guvernul Boc. Greutatea lor se măsoară şi în bani, dar şi în influenţă. Foarte multă influenţă. Mai uşor renunţi la trompeta Boc, decît la instrumentele de presiune Blejnar şi Duţă.

Dacă ştirea se va confirma – eu încă nu cred – asta poate însemna un singur lucru: situaţia e groasă. Şi maronie. Scroafa e moartă-n coteţ. Ce alte gesturi ar mai fi de făcut? Să-l pună pe Maior-SRI candidat la Capitală, cum se şopteşte pe la colţuri? Să-i schimbe pe  Morar şi Codruţa Kovesi? Că ultima posibilă cedare – demisia preşedintelui, nu e de luat în seamă nici măcar cu rang de bîrfă.

Reclame

8 gânduri despre „Fără Blejnar şi Duţă? Asta e o ştire!

  1. Nu cred ca ii vor schimba insa …Si daca ne trezim cu toti de la SIE si altele asemenea , in locul celor schimbati sau care se vor schimba??? Si uite asa se face trecerea spre…. ghici??

  2. Astept o stire (ma rog sau macar o informatie) despre schimbarea Robertei, dar neaparat cu Mircea Dinescu ! Mama ce sedinte de camera am avea, presarata cu toate ingredientele si picanteriile cotidiene ! Ce parere ai?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s