Home

Trei redactori şi un fotoreporter de la Evenimentul zilei eu muncit din greu ca să compună acest articol demascator, cu un titlu care ne umple de respect. O anchetă dărîmătoare. Un material de Pulitzer. Şoc şi groază. Pînă-aici i-a fost liderului opoziţiei. ANI, DNA, dormiţi?

Bref, Crin şi-a cumpărat un apartament. Mărişor. Prin credit ipotecar. Împreună cu europarlamentara sa nevastă. Aha! S-a demascat! Unde e „revoluţia bunului simţ”? Cum de şi-a permis să facă un credit la bancă? Nu putea să-şi dea şi el moca o casă cumsecade, ca aia din Mihăileanu, a distinsului nostru preş?

Nu putea să-şi cumpere cu banii jos (un milion de euroi, din vînzări anterioare) un penthouse de 400 mp, ca distinsa notăriţă de ţară Ioana Băsescu? Nu putea să-şi ia şi el, prin tăticu, un viloi cu etaj pe malul lacului Snagov, la preţ de garsonieră în Drumul Taberei, precum distinsa ex-ministră Boagiu?

Au dreptate deontologii lui Cristoiu: să-ţi fie ruşine, Crin! Sărăntocule! Auzi, credit ipotecar, ca un patronel de chioşc… Strici piaţa, milogule!

Reclame

5 gânduri despre „Crin, să-ţi fie ruşine!

  1. Daca l-a cumparat prin programullui Boc, chiar sa-i fie rusine! Sau macar sa liciteze si el pe la RAPPS, ca cine stie…. Si eu cred ca afacut un gest urat si mai ales a decredibilizat opozitia, nu ?

  2. Tipic parlamentarilor din Romania, sa fure cat de mult pot cat au ocazia, ca dupa sa dupa un trai linistit si sa nu duca grija banilor.Maine, poimaine vor scrie ca isi cumpara o insula, nu e mare lucru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s