Home

Cristian Preda, pe blog: O alianţă politică de succes nu poate cuprinde guralivi gen Becali, Diaconescu. No shit! Pe Nuţi ai întrebat-o? Pentru că, voala de vezi, tocmai i-a susurat lui Gigi „give me five”. În limbaj popular (sic!), au bătut lăbuţa. Iar dacă interesele doctrinare, ideologice, numerologice, băsescologice şi urologice ale fantomaticei Mişcări populare o vor cere, fii sigur că va fi cooptat cu pupături şi domnu Dan, cu tot cu ciudaţii şi prezicătoarele sale oteviste.

Cît despre scîrba ta „intelectuală” pentru traseişti, corupţi şi discreditaţi, poate-ai uitat că oastea de strînsură uneperistă guvernează, cu greţos de mult spor, de exact trei ani. Alături de corupţii din PDL. Aşa că, mucles. Ciocu mic. Zît. Că ştim amîndoi cine conduce balul. Şi bănuim amîndoi cine plăteşte muzica. Iar dacă te faci că nu ştii, întreab-o pe colega ta de parlament european, distinsa tută EBa. Hai salut. Şi succesuri.

Anunțuri

5 gânduri despre „Zît!

  1. Da’ cine dracu’ se mai uită în gura lui becalu’??? Numa’ că pericolu-i mare. Dacă-i pui laolaltă pe toţi retardaţii care se uită la becalu’, la ddd-u, la aşa-zisul peneţecedeu, a lu’ ăla mic cu capu’ mare, plus votacii pedelişti şi uneperişti, am putea avea probleme…
    La afirmaţia asta :” voala de vezi” am o corectură de făcut 🙂
    Nu se zice „voala”, se zice „Voila”! Că doar îi în judeţu’ lu’ matale… 😆
    Banzai!

  2. @shogunu: toţi retardaţii ăia la un loc nu aduc nici 30%. Bag mîna-n foc. Bună aia cu Voila. Dar bancul e cu „voala”, no!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s