Home

Purtătorul de cuvînt şi de cioc al PDL, zbîrlitul Sever Cotoi-Voinescu, a ieşit viforos într-o conferinţă de presă şi a aruncat o ditamai nucleara: mă, a văzut el în presă o chestie fulminantă, concupiscentă, oripilantă şi abracadabrantă. Pe care nu-l lasă inima să n-o împărtăşească şi cu noi.

Cică Voiculescu, îl ştiţi, mogulul toxic, va împărţi fluturaşi pro-Băsescu la meciul Steaua-Twente! Tare, sau ce? Fază care-l amuză, dar îl şi dezgustă pe severul Cotoi, pentru că-i aminteşte de acţiunile securistice de dinainte de 89. Cînd, se ştie, la meciurile Stelei se aruncau fluturaşi pro-Ceauşescu…  Ţi se încreţeşte neuronul.

Bine, o să mă întrebaţi, şi care e bomba? Nu ştiu, staţi să mă documentez. Unde a citit Cotoi ştirea? În Evenimentul Zilei! Îl ştiţi, oficiosul băsist. Acolo văd o chestie, o însăilare de vorbe, o „demascare”, sau aşa ceva, nesemnată, dar plină de mînie proletară. Fără trimiteri la probe, declaraţii de la organ şi alte „nimicuri” din abecedarul jurnalistului începător. Dar preluată apoi angro, cu avîntate comentarii şi analize, de încruntatul Turcescu. Labeunu.

Ok, să încercăm să desluşim ceva în ceaţa deasă din creierele ăstora. Să arunci la meci fluturaşi pro-Băse, ca să ce? Să-i iriţi pe suporterii olandezi, care de secole sînt, nu-i aşa, antibăsişti? Să-i enervezi pe cei 50.000 de suporteri români, care ţin, se ştie, cu Partidul Poporului Otevist?

Acum, pe bune, ce decervelat s-ar încumeta să strige sloganuri pro-matroz, sau să-şi pună un tricou cu „Băse e cel mai bun”, fără să fie scos în şuturi şi flegme din stadion? Ţi se întunecă mintea. Şi ce normal părea odată, demult, tare demult, acest Severus Cotoius…

PS. Am urmărit atent meciul, şi n-am auzit strigîndu-se decît secularul îndemn mioritic „pe ei, pe mama lor”.  Ce dezamăgiţi trebuie să fie pupinii mahmurului…

Anunțuri

4 gânduri despre „De noaptea minţii

  1. Pedeliștii nu pot să nu își nege istoria de mâncători de rahat, așa că o dau înainte cu ce știu ei mai bine. Dacă minciună nu e, nici dezinformare nu e!

  2. @sandman: sigur că e căcat. Dar încearcă orice, din maximă disperare.

    @Caboose: o să vedem mormane de intoxicaţii, via servicii, anul ăsta. Pun prinsoare.

  3. Imi place mult caciula, as vrea si eu una, aveti idee unde gasesc una?
    Nu mai sunt meciurile stelei ce erau odata,numele a ramas acelasi, spiritul nu…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s