Home

Consiliul Concurenţei a găsit „indicii”, he-he-he, că asfaltatoriii au trucat licitaţii. Pentru străzile Bucureştiului, pentru că trebuie belit doctorul. Deci, după ce ani de zile presa a tot ţipat, băi, e groasă, faceţi ceva! – se trezeşte CC din somn şi scoate pieptul. Indicii, ai? Şi numai în Bucureşti?

Dacă CC dădea doar o simplă căutare pe Google, ar fi găsit zeci de „indicii”. Unele vechi de cîţiva ani. Ar fi aflat, de pildă, cum şi-au împărţit regii asfaltului (Umbrărescu, Nelu Iordache…) harta ţării în 2011.  Cîştigînd lejer contracte de vreo 1,2 miliarde euro de la transporturile lui Boagiu şi de la „dezvoltarea” Udrei.

Vedeţi, de-aia nu mai pot eu să dorm, de „indiciile” CC. Au făcut chestia asta tot la comandă, că prea a fost de porc asta cu deszăpezirea canci, şi cu zeci de morţi „contabilizaţi” la minus pentru PDL. Să dea bizonului senzaţia că, domle, vedeţi, se face dreptate! Se face pe naiba. E un fel de „hai să ne facem că facem ceva”, că e nasol momentul.

Şi cu ocazia asta se mai dă un semnal unor asfaltangii care au cam uitat „tabla împărţirii”. Ia, mai treceţi voi pe la partid, că avem treabă anul ăsta, alegeri, chestii, socoteli… Iar din „indicii” se va alege praful. Poate vor da niscaiva amenzi, aşa, de hoha, şi se va pune batista pe ţambal. Că vine primăvara, cu inundaţiile de rigoare, şi mai uităm de mizeria de sub zăpadă.

Reclame

5 gânduri despre „Hai să ne facem că facem…

  1. Mie îmi place chestia aia, că după ce CC anchetează ei nu trimit o sesizare parchetului ci parchetul se autosesizează. Adică dacă e un caz mai ascuns de ochii lumii poate parchetul nu merge zilnic la sediul CC și uită lumea.
    N-am încredere nici în parchet dar ca idee.
    Oricum probabil că au supărat pe cineva, ori fiind an electoral e nevoie de jertfe.

  2. Alt motiv nu există că ei fac de ceva timp chestiile astea. Doar că nu le văd logica, are cineva impresia că CC pare un fel de zeu în fața publicului, iar dacă sunt pălmuiți în public se întâmplă ceva? Ori regii autostrăzilor au zis că se bagă în treaba asta dar n-au chef de plimbări la parchet?

  3. @Caboose: CC o să analizeze „indiciile” cîţiva ani. Mai vorbim prin 2015-2016…

    @Bogdan: Butuza ştie drumul la partid.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s