Home

Vă mai amintiţi cum îl beştelea mai an Băsescu pe „Micul Titulescu”? Nu? Luaţi de-aici: „Ponta trebuie să facă frumos, ca maimuţica, să fie pe placul lui Năstase şi Hrebenciuc” (septembrie 2010); „Victor Ponta! Ce poantă bună! Hă, hă!” (martie 2011); „Cum să ai pretenţia să conduci ţara, cînd tu eşti doar copilot pe o maşină? Eu nu las ţara pe mîna unui copilot” (aprilie 2011); „Cine este Ponta ăsta? E atît de imatur, că mi-e şi jenă să-i răspund. Pînă să ajungă la maturitate, îşi va împinge partidul la 20 de ani de opoziţie” (august 2011).

Mai vreţi? Daţi căutare pe Google. Veţi găsi acolo o grămadă de epitete mîrlăneşti adresate de „şeful statului” liderului PSD. Şi ce să vezi,  peste noapte, „maimuţica”, „imaturul”, „needucatul”, a fost reevaluat rapid. Şi a devenit, prin vocea aceluiaşi nestăvilit potlogar, de la pupitrul cu steaguri în spate, „Domnul preşedinte Victor Ponta”. Ce să fie? Ce să fie? Nu cumva…? Hmm. Azi-mîine îl vom vedea pe preş cu o cască de copilot şi cu un tricou (violet) inscripţionat „I love Victor”!

Anunțuri

9 gânduri despre „I love Victor

  1. Cum a petrecut Preşedintele de Ballantine’s Day

    5.30. Încă mă mai doare capul…De la discursul lui Ponta. Ăsta chiar a început să gândească de te doare capul! Aş lua o aspirină, da’ cu ce? Udrea face fiţe de când am remaniat-o, iar pe noptieră n-a mai fost loc şi de-un pahar cu apă. Noroc cu gheaţa din frapieră!
    Şase, şase şi un pic: brrr, mă-ngrijorează decedaţii lu’ Mircea Toader: Dacă ăia au murit de băutură, eu de ce mai trăiesc? În mod clar, e o capcană!…

  2. @Mircea: ei pe dracu, are treabă licuriciul cu damfurile loco ale paranoicului.

    @Caboose: mde, dacă are chef, îl reevaluează şi pe Gingis Han.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s