Home

Dacă mai aveaţi vreo tresărire, vreo pornire, vreo speranţă că cineva, acolo, sus, chiar ne vrea binele, dacă vă mai amăgeaţi că lumea asta politică e altceva decît bazarul hoţilor şi tîlharilor, ascultaţi-l pe deputatul pedelist numit după buletin Mircea Toader: „Din 80 de oameni, sau 64, câţi au murit, unul singur a murit în maşină, restul au băut şi au adormit acolo” (de aici). Un fel de „dă-i dracului de viermi, puturoşi, otrepe, bine c-au crăpat”.

Nu contează că sînt de fapt 74 de morţi, dintre care vreo 30 au fost găsiţi îngheţaţi în casele lor. După o săptămînă de chin. Printre ei, un preot. Chiar nu mai contează. Priviţi-l pe cel din poză. Doar atît. Priviţi-l. Imaginea hidoasă a politicianului cinic, fără mamă, fără tată, fără Dumnezeu. Căruia i se rupe de poporul în numele căruia behăie toată ziua. Şi pentru care contează doar şeful său „providenţial”. Numiţi-l cum vreţi. Eu am obosit.

Reclame

5 gânduri despre „Imaginea hidoşeniei

 1. Nu stiu cum sa spun altfel decat direct- trebuiesc judecati si executati.Sincer. asta este parerea mea.Cu toate ca daca stau si ma gandesc un pic , judecata ar fi deja o pierdere de timp pentru asemenea otrepe care pe toate caile ne arata dispretul lor total. Nu am vazut un asemenea dispret ridicat la grad de guvernare decat prin Africa si vreau sa spun ca am mai mari pretentii de la noi ca popor.
  Cred ca toti am obosit dar mai cred ca pe asta se si mizeaza , asa ca… atata timp cat mai putem trebuie sa le aratam ca vedem ceea ce fac si mai ales ce ne fac…

 2. Declarând că instituirea stării de urgenţă ar fi însemnat, în fapt, o capcană ce i-ar fi fost întinsă, Bălălău aruncă, în stilu-i caracteristic, încă un bolovan în haznaua politicii dâmboviţene, piatră pe care se chinuie să o scoată, după caz, ziarişti, analişti şi alte vuvuzele pro ori anti-prezidenţiale….

 3. @sandman: cumplit e că sînt foarte mulţi cei care cred ca el. Vezi şi tu ce scriu unii, te cruceşti.

  @ari: nu poţi să-i judeci pentru ticăloşie. Poţi doar să-i înjuri şi să-i ocoleşti.

  @Presa…: ăsta-i stilul beţivanului.

  @Biliuţă: căcat! Să-şi mănînce scuzele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s