Home

Cred că l-o fi uns la lingurică pe mahmur, auzind ce repede se dă pe brazdă flăcăul ăsta nou. Spionul, na. Ăla pe care l-a pus să-i păzească pe lemurienii din guvern! Lingureanu, sau cam aşa ceva.

Bre, e mai bun decît Boc, şi-o fi spus, din căldura vilei lui Ceauşescu de la Predeal. Ia, ziceţi că nu: în două zile, i-a pus la punct şi pe găozarii din presă, şi pe sinistraţii care stau cu mîna-ntinsă, tu-le… Mai întîi, a repezit-o oxfordistul pe o caţă de televiziune, una rujată, cu ochii bulbucaţi, care insista, gaia-maţu, cu morţii din zăpadă. Ce mă, asta-i treaba premierului?

Apoi, s-a dus băiatul să vadă ce şi cum, prin judeţele alea nenorocite. Şi i-a luat la rangă pe ţărani, după ce-a scoborît din elicopter. Îi ştiţi, aceleaşi putori care nu-şi reparau casele inundate, cînd mergea mnealui pe la poduri… Că stau la căldură. Cum adică, n-au nici căldură? Păi, dacă-s leneşi, ce morţii mamii lor se mai plîng? Mor? Să fie sănătoşi!

Băă, am avut mînă bună! – i-o fi zis el proaspătului consilier Funeriu.  Ia mai pune nişte gheaţă! Şi dă pe B1, că-i Nuţi la Cristoiu…

Premierul caută leneşii. Prin tranşee.

Anunțuri

3 gânduri despre „Am mînă bună, băăă!

  1. Hehe, e clar că știa pe cine să pună că cine se aseamănă se adună. Poporul oricum le stă în cale dacă am putea doar să cotizăm la impozite și atât.

  2. Berca si Ungureanu ne confunda- atitudine de militieni ce altceva?Nici Antonescu nu si-a permis vreodata asemenea afronturi. Ciocoii portocalii isi arata coltii si vor sa ne fie clar ca ei sunt in pimul rand represivi , iar noi le datoram ascultare.(Cine noi – nu putem ca suntem inepti- nu va intelegem) Ei bine stiam toti asta , altceva mai nou…???? De atata parvenitism au uitat ca pentru a fi acolo trebuie sa aiba pe cine conduce.Daca se bazeaza doar pe trisarea de la urne – s-o uite.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s