Home

Boc a ieşit din scenă la fel de penibil cum a intrat: căzînd în cap. În direct. Nici o pierdere. Nici o bucurie. Băsescu schimbă telecomanda. Ei, şi? Va veni un alt produs de unică folosinţă. Cu termen de valabilitate cîteva luni.

Că va fi Boagioaica, Negoiţă-Livache, băsnitorul Lăzăroiu, cuplul pesedisto-liberal de spioni Maior-Ungureanu, autopropusul Blănculescu, epicureanul Vlădescu, Tănăsescu, Georgescu, Piscupescu…

Cui îi mai pasă? Dacă aş fi în locul mahmurului, l-aş pune pe Geoană. Dacă tot e să se aleagă praful, măcar să ne distrăm. Un singur lucru e cert: nu va fi Udrea. Întrebaţi-i pe ăia care strîng papuci în Piaţa Universităţii de ce.

P.S.1 N-are ambîţ tiranul dacă nu pişă „sincer” ochii la despărţirea de telecomanda lui preferată (dragă Emile, hii…).

P.S.2 Aud că i-a chemat separat jupînul pe uslaşi la consultări. Pe bisericuţe. Ca şi cînd alianţa opoziţiei nici n-ar exista. Jegul, tot jeg.

Reclame

2 gânduri despre „Ei, şi?

  1. Chiar asa ! Mare brinza ! Boc nu conta nici cit un floc un calea lulii ! Machitorul din dealul Cotroceniului trebuia sa dispara ! Cu toti pupincuristii lui !

  2. Ramane acelasi trend mormono- pdl-ist , chiar daca a oferit multimii capul lui Boc( cam tarziu si asta) iata ca „prostimea” nu se retrage .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s