Home

„Simplul fapt că oamenii îşi pot exercita dreptul dat de Dumnezeu de a avea păreri diferite fără a se teme că vor fi împuşcaţi de pe acoperişuri, este un semn al progresului. Dacă aveţi îndoieli în această privinţă, întrebaţi-i pe cetăţenii Siriei ce părere au.”

Astea-s spusele ambasadorului american la Bucureşti, Gitenstein. Un diplomat, cum ar veni. De unde vedem cam cîţi cenţi dau americanii pe noi, ăştia, „nişte negri” de undeva din fundul Europei. Ca să fie şi mai clar, pe înţelesul bizonului,  „staţi dracului pe-acasă, nu vă mai plîngeţi de Băsel, că poate fi şi mai rău.”

Eu i-am mai zis odată lui nenea ăsta, după ce a dat urît de tot cu mucii-n fasole (gave the snot in beans – Google translate), se se care acasă. Revin cu rugămintea.

P.S. Imaginea de sus a fost surprinsă la protestele de la Timişoara. Înţeleg că oferta de lunetişti e bunicică.

Reclame

2 gânduri despre „Lunetist, caut job

  1. As face-o si eu pe lunetistu`, da` mi-a cam slabit vederea ! Si-apoi concurenta e mare ! Cit il priveste pe Gitenstain ,ramane cum am stabilit atunci ! Sa ne ALUPAGUS !

  2. @Mircea: nu e el de vină. Ăla care i-o suge licuriciului tace ca porcul în cucuruz. Demult trebuia huşuit gitănştainu de-aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s