Home

Ce dor trebuie să-i fie lui Băsescu de zilele lui de glorie, în care chefuia cu Gigi, hăhăia cu ţăranii, dănţuia cu ţigăncile şi conducea băut maşina, rînjind la prostime! Aia care-l aclama. „Intervenţia” lui de miercuri „la popor” a fost pe-alocuri jalnică: m-aţi iubit, românlor (fără i), de ce nu mă mai iubiţi? Că eu nu m-am schimbat şi nici n-o să mă schimb. Chiar dacă mai gafez, vă jur că nu-s dictator.

Aproape ne-a implorat să-i dăm „like”. Necondiţionat. Deoarece el face ce trebuie, iar noi toţi sîntem acolo unde trebuie. Adică, unde-a vrut el să fim. Ne-a mai spus să nu credem în politicieni, că-s ticăloşi, otova (lozincile antisistem!), dar şi că îi lipsesc aplaudacii lui de elită, „societatea civilă de bună calitate”, liicenii şi patapievicii. Concluzia e că nu pleacă. Mai bine scufundă barcazul. Aşa, ca să nu ne facem iluzii.

Nasol e să nu mai fii „cel mai iubit dintre comeseni”. Să nu te mai ţuce babele. Să te înjure oamenii în stradă. Să nu mai rîdă nimeni la glumele tale proaste. Să nu te mai preamărească elita stipendiată. Să nu te mai asculte nici magistraţii, nici poliţaii, nici militarii, nici măcar nomenclatura partidului. Pe care l-ai luat la 7 la sută, şi te întorci cu el tot pe-acolo. Nasol e să fii singur.

P.S. Poza e din trombon.ro.

Anunțuri

4 gânduri despre „Nasol e să fii singur

  1. Personal mi s-a parut ca fiind cel mai tare moment ala in care a zis ca stie el ce face. Cu alte cuvinte, ce il tot *utem la cap? Sa il lasam sa conduca dracului nava!

    Trist…
    Ave!
    PS: din timesnewroman.ro: „Analiştii au ajuns la un consens: Băsescu îşi susţine toate afirmaţiile cu tărie.” 🙂

  2. B. zicea ca un presedinte nu demisioneaza in criza. Poate ne zice un psihiatru cat dureaza crizele astea de obicei, ca sa stim si noi cand putem sa-i cerem iar demisia.

  3. Compararea tarii cu o nava e total aiurea ! Ce are sula cu prefectura ! Nici nu ma asteptam sa-si dea demisia ! a mai zis odata si nu a facut-o ! Nesimtire si tupeu in el cit duce duce trenul, ba mai da si pe dinafara ! Trebuie o solutie radicala !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s