Home

Deci: strada a ţipat după Arafat. Şi l-au repus repede în funcţie. Bonus, au retras proiectul legii sănătăţii. Strada a strigat „jos taxa auto”. Şi iaca, au anunţat iute-iute că se suspendă taxa. Strada s-a revoltat pentru că a fost jignită (viermi, ciumpalaci, mahala…). Şi l-au demis pe Baconschi. Culmea dispreţului, prin telefon, că omul era la Bruxelles! Cine urmează?

Păi, să vedem ce mai cere strada: jos guvernul, jos Udrea, jos Băsescu. Mno, aiasta nu se poate. Guvernul va fi el remaniat, pe ici pe colo. Dar nu dărîmat. Cu sau fără Boc? Mai degrabă cu, deoarece şi pentru că robobocul e portavocea perfectă. Afară cu Nuţi? Blasfemie! „Jos Udrea” e legat ombilical, chiar simbiotic, de „jos Băsescu”. Ăştia vor pleca doar ţinîndu-se de mînuţă. Mai încolo…

Ei, dar dacă strada nu se linişteşte, şi va mai cere „sînge”, sacrificările ritualice vor continua. Sînt cîţiva pioni de schimb prin guvern. Poate şi-un nebun. Ia să vedem, pentru cine va mai suna telefonul? Pentru orice eventualitate, pedelicilor, închideţi-vă celularele!

Reclame

4 gânduri despre „Pentru cine mai sună telefonul?

  1. Da’ dacă va suna telefonu’ fix „acasă” la cel de telefoane dătătoriu’, un apel de peste ocean, de la”marele licurici” (Cîrcotaşu are treabă cu asta…), şi să se audă din receptor: „Ia, hai PA, bă!!! „. Io-s de părere cu noi nu trebe să „tragem cu urechea”. Hai PA-u’ ăla trebuie să vină de la lumea adunată în pieţe.
    Banzai!

  2. @Shogunu: sigur l-au sunat pe romulan unii licurici, mai mari sau mai mici, ca să-i dea peste degete. Nu vezi cum cedează pas cu pas?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s