Home

„PDL şi USL fac parte din mafie”; „PDL şi USL, aceeaşi mizerie”. Încet, insidios, parşiv, propaganda unor „gînditori” ai regimului îşi face loc în stradă. Şi pe net. Valuri tulburi de mesaje cu acest conţinut sînt aruncate, cu o exaltare mimată, pe Twitter, pe Facebook, pe bloguri. Cu explicaţia stupidă: toţi sînt la fel. Doza asta zilnică de perfidie vine pe un teren fertil. Partidele, Parlamentul, sînt la o cotă de încredere rizibilă.

Bieţii naivi manipulaţi, nici măcar subtil, au găsit şi soluţia miraculoasă: alegeri anticipate. În regulă. Asta vrea şi opoziţia. Şi pe cine vom vota la mult invocatele anticipate, dacă PDL şi USL sînt otova, naşpa? Monstruozitatea numită UNPR? Muribunda România Mare? Ciudăţenia lui Dan Diaconescu Direct? Păi nu, că nu vor partide!

Nu? Atunci poate „Noua Republică”, invenţia de crîşmă a bloggerilor lui Baconschi. Sau nou scremuta „Românie liberală”, o făcătură gen mic.ro, marca Dinu Patriciu. Plus mişcarea aiuritoare, pe care eu o numesc PCR – Platforma Corporatiştilor Români, a lui Bogdan Naumovici&co. Dar de „viitoarea construcţie de stînga” anunţată fudul la Dăbuleni de perdantul Geoană, ce ziceţi?

Cam aşa văd astăzi România lui „Jos Băsescu” tot felul de suficienţi încruntaţi, care vin pe la televiziuni şi-şi spun poezia: avem nevoie de un suflu nou, de oameni noi, asta vrea strada, bla, bla. Şi slobozesc lejer proclamaţii, coterii cenacliste şi inşi de scos în faţă, care mai de care. Printre ei, nu rîdeţi, Patriarhul!

Asta cu Prea Fericitul ea chiar haioasă. Biserica e bogată, biserica e bine văzută, preoţii sînt influenţi, înalţii prelaţi sînt unşi cu toate alifiile, la moaşte vin mai mulţi oameni decît la promoţiile de tigăi, treaba e ca şi făcută. Nici nu mai e nevoie de alegeri, ierarhia e sfîntă în BOR…

„Iarna românească” scoate în public, iată, nişte şopîrle profesioniste, pe care unii, naivi peste măsură, le înghit pe nemestecate. E clar în folosul cui…

Reclame

8 gânduri despre „România lui „Jos Băsescu”

 1. ca vrea sytada sau nu , ca vrem noi au nu vrem nici o tara nu poate fi condusa (sic) decat sau de exponentii unui partid sau a unei coalitii sau de un dictator , ca sa nu mai spun ca pote fi condusa si de o hunta militara.Ce vreti? Asta e de cand …existau faraonii… poate regele… poate ala sau ala , dar trebuie sa existe si ceva boierie partinica … ca altfel nu se poate sau… inapoi la clasa muncitoare…adica la cei multi si saraci dar care nu mai au lideri-dupa cum clar se vede. Ce ar fi daca ar incepe sa se scandeze prin Romania si Europa PROTESTATARI DIN TOATE TARILE UNITI-VA!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ar aparea de undeva si o noua ideologie -cae daca nu ma insel se cam constituie de la miscarile de anul trecut ce au avut loc prin mai multe colturi de lume

 2. „Diversionistii ” si-au facut treaba ! Sa vedem pe cit de multi au reusit sa -i prosteasca !
  Cine ? Patriarul Daniel ? Preafericitul? Asta-i unul dintre cei mai mari HOTI pe care i-a avut Romania ! Capul hotilor din BOR !

 3. @Mircea: diversiunea a prins la unii mai exaltaţi, sau mai naivi. Nu cred că va face „carieră”.

  @presacaopra(v)da: Prea Încruntatul ne mai lipsea. Poate se duce în piaţă. Cu un prapure găurit… 😆

 4. Traiasca PP-DD ! Pai cine dracu crezi ca a pus la cale chestia cu „USL=PDL aceiasi Mafie ” ?Doar Diaconescu face seara de seara spume la gura cu acest slogan. Sigur ca da …el este cel mai curat si-n plus nu este afiliat politic. Si-a facut partid doar de mila tarii, pentru ca ….tara a cerut acest lucru…Oare o mai crede cineva ce zice Diaconescu ? Rau este ca….sint destui ce cred in aiurelile sale, insa cel mai rau este ca aceste aiureli ale acestui om { mai nebun decat Vadim si mai ticalos decat Basescu} pot scinda voturile oamenilor.Pai ce nu stie oare toata lumea ca DD este ” iepurele” lui Basescu ?Cat despre ” preafericit „….Pai ,teoretic cel putin, la aceasta ora trebuia sa iasa in strada el si toata gasca de popi si sa se aseze in piata alaturi de manifestanti , iar cand jandarmii ar fi intervenit sa-i stropeasca cu ….anafura, poate ca asa reuseau sa-i opreasca.Daca manifestantii i-ar fi gonit { ar fi de asteptat o chestie din asta } sa se fi dus in mars pana la Cotroceni si sa-l afuriseasca pe chior si pe familia sa… aia de banditi!

 5. @marian: PP-DD nu are snagă să fie iniţiatorul, el e doar portavocea. Diversioniştii care bagă chestiile astea sînt profesioniştii din servicii, cred eu.

 6. sunt mai multi care stau si saliveaza acum… Noua Republica, Impreuna 2012, Romania Liberala… si probabil lista ramane deschisa in continuare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s