Home

Duminică seară, spre noapte, a fost apogeul nebuniei la Bucureşti. Bătăi ca la Atena sau Londra, maşini incendiate, magazine distruse, capete sparte, picioare rupte, arestări, fum, gaze lacrimogene, tunuri cu apă… Violenţe fără precedent, cel puţin în ultimii 15 ani. Şi ce aflăm, din mai multe surse? Că ultraşii, huliganii, descreieraţii care s-au aflat în prim-plan şi au distrus tot ce le-a picat în mînă, au fost… lăsaţi să se desfăşoare! Dacă nu cumva încurajaţi.

Ziaristul Moise Guran explică limpede, pe blogul său, cum „s-au jucat” jandarmii de-a revoluţia. Cu scheme sugestive. Înţelegem cumva că ultraşii mascaţi au fost „mîngîiaţi pe creştet”, ca să ce? Ca să compromită demonstraţiile paşnice. Capii jandarmeriei dau din colţ în colţ, ba chiar se contrazic, vorbesc de ultraşi, dar nu-i arestează, apoi ne aruncă gogomănia că ar fi fost nişte suporteri ploieşteni, apoi că nu au cum să-i distingă pe retardaţii ăia de cetăţenii paşnici…

Cine are timp să-i creadă? Şi, hai să ne gîndim aşa: de ce nu s-au întîmplat grozăvii în Braşov, Timişoarea, Cluj, Tîrgu Mureş, Piteşti, Tîrgovişte, Hunedoara… Acolo nu-s huligani? Sau numai la Bucureşti au avut timp să-i pună la treabă pe „suporteri”, mai ales pe cei din nucleul dur al galeriei dinamoviste, despre care unii susţin că ar fi fani „dezinteresaţi” ai UNPR

Între timp, „a înviat” şi premierul. Care, ce să vezi,  invocă dialogul! Dacă n-ar fi situaţia atît de tragică, am zice că Boc e comic! Dialog? Păi guvernul s-a dovedit a fi autist, mai tot timpul. 17 proiecte de legi, inclusiv infama comasare a alegerilor, le-a trecut prin asumarea răspunderii! Ăsta-i dialogul? Mai bine lipsă! Adevărul e că puterea s-a pierdut de tot. A mizat pe liniştea „mămăligii”, şi acum, în faţa unor proteste care au devenit politice, tremură în budigăi. Dar staţi liniştiţi, Jandarmeria conduce România!

Reclame

4 gânduri despre „Despre huligani şi autişti

  1. Au incercat si simbata, dar erau mai slab organizati, asa ca i-au luat la omor pe toti. Simbata au identificat doar 3 ultrasi din…29! Ca toate organele de represiune ale Statului lucreaza pt stapinire, stim. Mereu a fost asa. Platim pretorienii din banii nostri.

  2. „17 proiecte de legi, inclusiv infama comasare a alegerilor, le-a trecut prin asumarea raspunderii ! ” Mai bine zis prin ASOMAREA raspunderii !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s