Home

Poate nu ştiţi, dar Mădălina Pamfile i-a luat locul Biancăi Drăguşanu, la emisiunea lui Capatos, aia cu ţîţe, bîrfe şi cancanuri. Cine e Mădălina Pamfile? O panaramă din nesecatul rezervor de talente „Jean Monet”.

Mai devreme, la Realitatea, o altă panaramă, de data asta coardă bătrînă, intrase în direct, ca să-l facă muci pe doctorul Arafat. Că asta face parte din fişa postului de preşedinte, dacă nu ştiaţi. Acum, chiar că nu contează subiectul, cine are dreptate şi alte alea.

Remarc doar că mai rămăsese un domeniu pe care nu pusese laba şeful statului, să-l reformeze pînă la plăsele: SMURD-ul. Şi un singur om, probabil, pe care nu-l stupchise împrăştiat: Raed Arafat. Un vizionar. Un profesionist.

Ei, l-a făcut şi pe ăsta de tot rahatul. În direct şi la o oră de vîrf. Ca o boreasă acrită, care-şi ridică poalele în cap, ca să fie mai convingătoare. Că doar cu asta se ocupă un preşedinte de ţară. La ce să ne mai aşteptăm? Cine ştie, poate intră mîine-poimîine omul în direct, şi le dă indicaţii ălora de la Cernavodă cît uraniu să bage în reactoare…

Reclame

7 gânduri despre „Panarame în direct

 1. Sandman, frate, nu poţi să-l acuzi pe doctor că nu e şi el panaramă. E greu să-i ţii piept matrozului, mai ales cînd e pe ulei, cum era aseară.

 2. Panaramă sau nu, umil sau nu, măcar ăsta a construit ceva în România.
  Celălalt, din păcate, e expert doar în demolări.

 3. @GreenWar: doctorul e demn de respect, nu încape vorbă. De-aia l-au flituit, că nu s-a lăsat călcat în picioare. Şi nici cumpărat, cum aud că au încercat.

 4. Badaranul national a facut-o si pe asta ! Evident, intra in fisa postului sau ! Ca la altceva nu e bun decit la a distruge tot ce e bun ! „Tu cind vorbesti cu mine ,sa taci ” ! Dr Raed are coloana vertebrala si bun simt ! Si-a dat demisian numai putea continua cu excrocii astia ! Bravo lui !

 5. ” Cine ştie, poate intră mîine-poimîine omul în direct, şi le dă indicaţii ălora de la Cernavodă cît uraniu să bage în reactoare…”
  Feri Doamne!!! Poate că pentru dement ăsta-i scopu’. Să ne omoare pe toţi.
  @Sandman-san, mie Raed Arafat, în „interenţia prezienţială”, mi s-o părut un om plin de bun simţ. O acceptat să „înghită” ca să evite „porcăiala”. Ştia la ce post s-o dus şi că n-are şanse. A doua zi şi-a dat demisia. Clar că n-are probleme cu spatele şi că poate să stea drept.
  Banzai!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s