Home

Eu chiar că nu înţeleg de ce sînt românii cei mai nefericiţi locuitori ai planetei. Cînd avem o ţară atît de veselă! Cînd viaţa, politica, toate-s la noi atît de spumoase! Ia priviţi numai la teveuri o zi-două. Ce avem? Că e liber dăscălaşul care s-a dedulcit la eleve adolescente; că CTP-ul cîntă la tărtăcuţă; că Zăvoranca şi-a sfinţit limuzina pîngărită de vrăjitoare; că Zina e la azil; că a behăit iar ceva Lăzăroiu, brusc trezit din mahmureală.

Şi în sfîrşit, în sfîrşit, că Iri pohteşte la primăria Capitalei! Pentru că are muniţie în tunuri. Mişto sau ce? Acuma, eu nu cred că greşeşte Columbeanul. Electoratul nostru e cam voyeurist. Şi-i place bîrfa, mamă-mamă.  Aşa că ar fi dispus să pună ştampila pe un bărbătuş cam fanat, dar bogat, expert în baruri, jacuzzi şi fuste fragede, cu trecut mocirlos, personaj de emisiuni scandaloase şi erou de balade (vezi mai jos).

Ce vor face, în faţa acestei noi ameninţări, pedeleii? Dacă nu merge cu Nuţi, care nu ar trece de 5 la sută, oricîte poze kinky şi-ar face, ce-aţi zice de Moni? E liberă, e mişto, vorba fostului, are craci lungi, nu e deşteaptă, dar stă bine la alte capitole… Şi are informaţii nasoale despre contracandidat! Plus că şi-a băgat nasul şi prin politică, doar a fost consiliera prezidenţiabilului Nati Meir. Am avea o campanie tare veselă! Exact pe placul electorului care salivează abundent la tabloide…

 

Reclame

5 gânduri despre „Viaţa, între Iri şi Moni

  1. Pingback: Viata, intre Iri si Moni (Blogul lui Teaca, Brasov) : Regiunea Centru : Brasov Alba Mures Sibiu Covasna Harghita Fagaras Medias Csíkszereda

  2. Nene Teaca , precis cei care au facut ” barometru” asta nu o vorbit cu alde Iri si altii de teapa lui ! Prima melodie „Iri la maxim ” e foarte „misto”! Iar in ceea ce-l priveste pe Virinel cu candidatura la primaria capitalei , zic ca e praf in ochi, n-are nici o sansa , dar tabloidele mai au o piine de mincat ! ,Acum ca s-a despartit de Moni , cam intrase intr-un con de umbra , si-a zis sa faca ceva valuri sa nu uite lumea de el ! In rest sa ne alupagus !

  3. Nene Teacă, nu-ţi e clar că candidatura (asumat) lu’ Iri e o încercare de a rupe nişte voturi din rezerva doctorului?
    Banzai!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s