Home

„Ar fi un lucru foarte bun (n.r. prelungirea mandatului lui Daniel Morar). Nu ştiu dacă se poate, dacă nu trebuie amendată legea. Nu sunt familiar cu regulile româneşti. Dar, cu cât îl ţineţi pe Daniel Morar în funcţie mai mult timp, cu atât mai bine va fi”.

Asta e fraza slobozită pe gură de ambasadorul SUA, pe numele lui din catalog Mark Gitenstein. Fără nici o reacţie din partea autorităţilor, care s-au opărit cînd ne-au luat la mişto nişte caţavenci francezi. Deci: jandarmul mondial, ăla care veghează de numa-numa să fie libertate, democraţie, bla, bla, nu dă doi hamburgări mucegăiţi pe ţara asta, cică suverană, membră UE, NATO, ONU şcl. De ce? Pentru că poate. Pentru că rînjitul naţional e viteaz cînd se răţoieşte la ziariste, dascăli, pensionari, poliţişti, medici şi Geoană, dar tremură în nădragi cînd vine vorba de Unchiul Sam.

Iar uncheşul, ce să facă, se bagă. Dacă nu i se dă peste bot. Eu tot nu înţeleg: sîntem în UE, aşadar, un fel de federaţie a ţărilor europene, dar primim indicaţii preţioase de la altă federaţie, aia de peste Ocean? Cum dracu? Am devenit colonie americană şi n-am aflat? Bun, ăstora de ne conduc le bîţîie curul în faţa unui ambasador care îi udă cu jet călduţ drept în obraji. Dar eu, cetăţean român, can I respectfully ask a question US President? Mister Obama, ia-ţi, naibii, gitănştainu de-aici!

Anunțuri

7 gânduri despre „Gitănştaine, go home!

  1. si uite asa au ratat crinii si pontii sansa de a vorbi 👿 de,nu da bine sa te iei de unchii sami,nu -i asa? 👿

  2. Fac pe jandarmul mondial acolo unde li se permite ! In rest ramine cum am vorbit ! Sa ne ALUPAGUS !

  3. N-are mă-sa destule pi*de să-mi ajungă mie ca să-l pot băga pe ăsta. Şi pe pu*ă ăla de negu care mi-l trimite mie ,în ţara, ca ambasador al „democraţiei mondiale”.
    Banzai!

  4. Pingback: Prin lunetă « Blogul lui Teacă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s