Home

În primul moment, am crezut că e o farsă. Ceva gen Caţavencii, sau Trombon.ro. Am verificat, era pe bune! Deci: o halcă zdravănă din autostrada Nădlac-Arad, al cărei şantier fusese inaugurat cu panglici de Boc şi Boagiu, va trebui dărîmată şi reconstruită. Pentru că au folosit constructorii de la celebra firmă băsistă Romstrade nu ştiu ce drac de pămînt instabil. Nasol momentul! Şi al naibii de penibil.

E fix ca-n legenda Meşterului Manole, nu credeţi? Ce ziua clădea, noaptea se surpa… Acuma, soluţii sînt. Unii propun să fie folosite bordurile lui Videanu pentru consolidare. Alţii – să nu se dărîme nimic şi să se circule pe autobahn-ul ăsta bănăţean numai cu maşini de teren. Sau, echipate cu roţi de tractor. Pînă la urmă, poate apelează asfaltangiii atît de dragi preşului la soluţia arhaică: să zidească o Ană. Hai mă, că dacă dă Zeus un edict, se vor înghesui femininele pedelice la sacrificiu, pentru cauză. Eleno, Roberto, Sulfino, Ancuţo şi celelalte, vă băgaţi?

P.S. Fabuloasă explicaţia dată de compania mamă, CNADR. Auziţi aici: e normal ca bucata aia de autostradă să fie dărîmată, că e o chestie experimentală, mă înţelegi. Adică, să vedeţi, noi am construit aşa, de hoha. Dacă ţine, bine, dacă nu… demolăm!

Reclame

8 gânduri despre „Se caută o Ană

 1. Cu PS-u’ lu’ matale mi-ai dărîmat, şi comentariu’ ce vroiam să-l las, şi intenţia mea de post. 😀
  Da’ io nu mă supăr, că nu-i prima dată. 😆 Şi cum ziceai matale ceva de spirite şi alte alea. 😀
  Banzai!

 2. Pingback: Orice reconstrucţie… « shogunu'

 3. Nene Teaca , nu mai cauta o Ana, o ai la dispozitie in fruntea Ministerului Transporturilor ! S-o ingropam acolo inpreuna cu toti pedelicii in frunte cu seful lor !

 4. Pingback: Se caută o Ana (Blogul lui Teaca, Brasov) : Regiunea Centru : Brasov Alba Mures Sibiu Covasna Harghita Fagaras Medias Csíkszereda

 5. Aiurea! Nu se caută nimica. Nici măcar motivări serioase. Cine să-i acuze c-au găsit o modalitate de a băga nişte bani în buzunarele largi care-i aşteaptă? Şi dacă-i acuză, cine ascultă? Nu-i clar că ăştia nici măcar aparenţele nu le mai păstrează? La ce bun?

 6. Comunistii faceau „experimente” pe oameni , astia sunt si mai perversi , fac experimente cu pamantul .
  Sa-i arza focul iadului pe acesti tradatori de neam si tara.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s