Home

Mă credeţi sau nu, eu mă distrez ca la Seinfeld. Ia să vedem, ce-avem pe ordinea de zi: DNA-ul zornăie cătuşele pe la nasul primarilor pedelişti, iar haita năimiţilor băsişti ţopăie, ca nişte canguri în călduri. E independent, e independent, vedeţi, vedeţi? Le ţine isonul, staţi să rîd un pic, CTP-ul! Ăsta numai băsist nu e, dar cîteodată se dovedeşte a fi înduioşător de naiv. Sau poate că era constipat, sau îl dureau bătăturile, cînd a scris chestia asta.

Altfel, treaba e oablă şi străvezie, pentru cine n-a aterizat pe Otopeni alaltăieri, după o expediţie de cîţiva ani în jungla amazoniană. Acţiunea de spălare a imaginii comisarilor anticorupţie n-a dat roade cu vameşii (ce s-a mai fîsîit şi basmul cu Regina!), aşa că s-a dat drumul la sezonul 2: atacaţi primarii noştri! Apostu de la Cluj e doar episodul pilot, faza cu Scripcaru se dă în pauza de masă, urmează… cine ştie, Pinalti-Piatra Neamţ, Falcă-Arad, Florea-Tîrgu Mureş… Nu-mi cereţi să ghicesc.

Spre sărbători, vor fi lăsaţi procurorii la vatră, să le cadă bine şi lor sarmaua şi Hruşcă. De prin ianuarie se va lansa, parcă văd, sezonul 3: primarii opoziţiei. Sezonul 4, mai la vară, va fi de-a dreptul holywoodian: nume grele din PSD-PNL-PC  vor călca pe covorul roşu.

Deci: nu voi crede în ruptul capului că s-a eliberat Morar de sub comanda Providenţialului, nici dacă, înainte de alegeri, o va plimba pe Nuţi însăşi în cătuşe şi cu haina pe cap. Aşa cum l-a purtat cumplitul han Tamerlan pe nu mai puţin teribilul sultan Baiazid. În cuşcă aurită.

Reclame

9 gânduri despre „Farmecul discret al cătuşelor

 1. Nene Teacă, CTP-ul nu-i naiv! Într-adevăr şi mie îmi pute chestia cu „arătarea mîţului” primarilor pedelişti. Io îs naiv clar de tot!!! Îmi aduc, totuşi, aminte de mişcarea din decembrie ’89. De n-ar fi chimbat „serviciile” macazu’, poate că clanul ceauşist era încă în fruntea ţării. Poate că CTP-ul ştie ceva. De aia zic că io-s un naiv incurabil. Sper ca asta să fie începutul sfîrşitului.
  Banzai!

 2. Shogunule, sînt absolut sigur că există procurori integri şi meseriaşi, care fac anchete pe bune. Dar şeful lor e Morar, care e scula lui Băse, ce naiba! Crezi tu că-i lasă ăsta să facă ceva de capul lor? Exclus! Aşa funcţionează sistemul!

 3. adevarat a grait cineva ca morar cu m mic e scula lui basescu cu b mic,dar si cand se va scula poporul cu p mare,va fi jale mare.vor cadea pe capete toate nuticile, toti bocii,oltenii,videnii,bercenii,blegii, si mai ales basestinii cu fiice cu tot..simt o scarba ptr.tot ce inseamna guvern.cred ca 21 de ani de asteptare de mai bine e mult mai mult decat a fost dupa ceausescu.nimeni nu poate opri ce va fi sa fie. am mare rabdare,desi nu imi e felul.pacat ca nu mai sunt tanara , sa pot astepta mult. sunt sigura ca nepotul meu va trai intr-o lume corecta,libera si curata.va pup cu drag.angela tanasescu

 4. Apăi şi tanti Tănăsescu cu T mare 🙂 … Îi mai naivă decît mine.
  Aş putea să vă întreb, doamnă (sau domnişoară) Tănăsescu, cam pe cînd consideraţi dumneavoastră că se va trezi poporul (cu p mare) român ca să iasă-n stradă ca să-l de jos pe chior? La marile mitinguri sindicale s-a dansat „pinguinu’ ” în cinstea tăierilor salariale. Nu vreau să vă jignesc, da’ sînteţi mai naivă deît mine. Mămăliga a „explodat” acum 21 de ani, cu (sau fără) ajutorul altora. Acuma nu mai face POC că nu-i destul de „dospită”. Au avut alţii grijă să ascundă drojdia.
  Banzai!

 5. Pingback: Farmecul discret al catuselor (Blogul lui Teaca, Brasov) : Regiunea Centru : Brasov Alba Mures Sibiu Covasna Harghita Fagaras Medias Csíkszereda

 6. Daa ,s-a umplut Romanica de ologi din secta „Deont” ,si de oameni ce-si face misia ,frate ,de te-ntrebi cam ce i-a apucat pe tovarasi !!!
  De fapt e o fumaraie penibila ,ca sa dea impresii de democraceala la vestici ,in speranta aderarii la Shengen ,si de drepturi ale opozitiei (de altfel …COMPLET IMPOTENTA ) ,un tablou jenant generat de Sistemul Corporatist (ca …de piata nu-i pot zice !!) in aceasta prabusire generalizata a conceptului de STAT !!!
  Si mai vin si ametitii aia de la Antene ,autointitulati >singura opozitie clara din Romania -si ,prin inconsistenta si repetarea la nesfarsit a unor sloganuri perimate ,prin asumarea rolului de arhangheli ai dreptatii ,printr-o mimare jalnica a libertatii de exprimare ,de fapt ajuta Puterea si-o cautioneaza in prostia lor fara de margini !

  Mai utila ar fi o emisiune de genul :Nocturne Muzicale ,difuzata dupa ora 24 ,cu toate specificatiile de rigoare ,emisiune in care sa se difuzeze asta http://www.youtube.com/watch?v=byRok6tu_-Q&feature=related ,cat si altele -interviuri cu oameni care chiar DIZIDEAZA (nu mimeaza ) ,care chiar spun ceva pe goarna cu subiect si predicat !Si miez !

  Asa cum o poza valoreaza cat 1000 de cuvinte ,asa si un hit valoreaza 100.000 de voturi ! Dar asta n-or sa inteleaga papagalii ce ,platiti de parvenitii de dupe ’90 ,isi inchipuie ca sunt gazetari de mare renume !

  Lasati, ba >100 minute ,la ordinea zilii ,subjonctiv, sinteza putii ,in gura piesei rebutate ,conexari ,vorbe goale >si mai bine bagati PARAZITII !

  Ca aia ,in trei minute ,combate mai bine decat tot trustul vostru mogulesc in 5 ani !

  P.S. Apropo -despre Luca si Vantu s-a vb. o (una ) zi ,iar despre Huidu 3 saptamani !Ca ,banii impastiati de Luca (pt. prosti -Luca posedand o avere dubla fata de vanticel !!!) si-au facut simtiti prezenta ,chiar si la Felix ,e clar ,dar cum ramane cu oloaga aia de democratie ?????

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s