Home

După cîteva zile în care i-au tremurat zdravăn nădragii, uşor udaţi de ploaia care vine de la Cluj, vorbetele transpirat Emil Boc a prins glas (se aude că ar fi fost chemat la Cotroceni şi pupat pe creştet): „Actuala opoziţie n-a înţeles nimic. Este iresponsabilă”. Adică, băi, aceştia, cum îndrăzniţi voi să vă atingeţi de domnu preş? Cum adică, să-l suspendaţi pe marele om? (Am zis bine, şefu?) Nenorociţilor care sînteţi.

Problema ştiţi care e, domnu „dinozaur pitic”, vorba unei ziariste mai veninoase? Că nici poporenii n-au înţeles nimic din ce le mitraliaţi de nişte ani încoace. Decît că e nasol de tot. Şi că ne ia mama dracului. Nu chiar pe toţi, că unii, cu apucături mai pidosnice, nu se dau jos din pat pentru mai puţin de 50.000. De euro. Că s-a scumpit caviaru, muieruşele-s flămînde, iar partidu e tot mai nevricos.

Nu m-aş mira ca, dacă tot i-a mai venit inima la loc (nici o şansă să se ridice din jilţ), să iasă garantul apostolilor din Cluj pe sticlă şi să certe nătîngul popor, după moda de vară-iarnă lansată de Dumnezeul său ceacîr: n-aţi înţeles nimic. Proştilor. Ia repetaţi după mine: Nu sînt bani! Reformăm Ţara! Doamna Nuţi (slăvită-i fie frunza) are un urs de pluş! Ave Zeus!

Anunțuri

3 gânduri despre „Vorbetele transpirat a prins glas

  1. Nene Teaca , Nanobocu` o prins glas ca i-a zis Chioru „so pa ei ” ! La cit de slabanoaga e Opozitia, nici nu ma mir ! Iar cu suspendarea lui Base,nu au nici o sansa in momentul asta, mai ales dupa luptele intestine din PSD !

  2. Pingback: Vorbetele transpirat a prins glas ( Blogul lui Teaca, Brasov) : Regiunea Centru : Brasov Alba Mures Sibiu Covasna Harghita Fagaras Medias Csíkszereda

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s