Home

Doamne, mulţi proşti sînt în ţara asta. Tot citesc/ascult de cîteva zile un vaier prelung care străbate dureros politica şi societatea românească, şi mă enervez degeaba. Că PSD se rupe, că USL a pierdut deja alegerile, stalinism, bolşevism, execuţie sumară, excomunicare şi mai ştiu eu ce dracu le mai trece unora prin tărtăcuţă.

Dar ce s-a întîmplat, păcatele mele, a venit marele cutremur, se stinge soarele, ne papă gaura neagră? Ei, nu, l-au dat afară pe Geoană din partid. Aha. Şi de-aia o să piardă opoziţia alegerile, cum tună, la unison cu bietul prostănac, nişte comentatori care deunăzi i-ar fi rupt beregata marţafoiului? Zău?

De-aia are palpitaţii băbuţa care aşteaptă poştaşul, ca pe Mîntuitor, de-aia e nervos ţăranul care-şi altoieşte nevasta şi pruncii, după ce vine de la „bibliotecă” abţiguit? Că nu mai e luzărul în partid? Nu mai poate ăla căruia-i îngheaţă mucii lîngă taraba cu varză, că a zis Ponta nu ştiu ce, sau că nu s-a respectat un articol din regulamentul pesedist. Mă lăsaţi?

În PSD se petrece o banală, dar sănătoasă reglare de conturi. L-au prins pe nenorocit cu nădragii-n vine la nevasta (partidul) altuia, şi l-au executat. Ce mestecăm atîta rumeguş? Geoană şi-o luase-n cap, se credea un soi de providenţial, un Moise al opoziţiei, cu 5 milioane de voturi în spate. Ale lui, personale, he-he-he! Daa? Ei, s-a rezolvat. Acum îl poate lua de bun unitatea militară UNPR.

Ponta, pe care nu reuşesc să-l plac, oricît mă screm, a făcut de data asta o mişcare de bărbat politic. Stalinistă sau nu, execuţia era necesară. Nici-un şef de oşti nu pleacă la război cu un general care e gata să-l trădeze. Ori, aşa ceva se rezolvă doar cu un glonte. Iar kalaşnikovul e la Ponta. Asta-i toată şmecheria, pe care au înţeles-o/înghiţit-o pînă la urmă şi ayatolahii Iliescu şi Năstase. Restul e zgomot de fond.

Reclame

7 gânduri despre „Excomunicarea proştilor

  1. Din toata „afacerea” asta , vor pierde amandoi, si Geoana si PSD ul , respectiv USL-ul! O mare pleasca pentru Chiombila si pedeleprele lui !

  2. Ţinând cont de sprijinul recondiţionat pe care Unchiul Sam îl acordă preşedintelui Băsescu, de recentul scandal din PSD şi, nu în ultimul rând, de ultimul voiaj al Prostănacului peste Ocean, să se determine cine-i cel mai acoperit agent CIA pe teritoriul României:

  3. Pingback: Excomunicarea prostilor (blogul lui Teaca, Brasov) : Regiunea Centru : Brasov Alba Mures Sibiu Covasna Harghita Fagaras Medias Csíkszereda

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s