Home

Mulţi se întreabă ce semnificaţie poate avea noul val de acţiuni în forţă ale DNA. Nu Vîntu şi compania lui da mafioţi lacomi mă interesează, ci pediştii care cad pe capete în ghiarele „anticorupţiei”. O s-o spun pînă obosesc, n-am să intru ca prostul în capcana de a crede că, peste noapte, DNA s-a dat de trei ori peste cap şi s-a transformat în trupa lui Eliot Ness. Tot la mîna căpcăunului sînt oamenii lui Morar, orice-ar zice unii şi alţii, creduli sau plătiţi.

Şi-atunci, de ce îşi taie mîneca Băsescu, lovind în politrucii partidului, cei de la bază? Că doar nu şi-a pierdut minţile, să omoare găina cu ouă de aur, cea care aduce mălaiul şi voturile? Explicaţia pe care o văd eu e una care ţine de psihologia trupelor în derută. Şi pentru care romanii au inventat decimarea, uciderea din zece-n zece, ca să dea un teribil exemplu celor care doar s-ar gîndi să dezerteze.

Sau credeţi cumva că nu ştiau oamenii lui din servicii ce afaceri dubioase fac atîţia din partid? Ba bine că nu. Aşa că, mai pică un Bian de la ANOFM, pentru mită, mai vicele de la CJ Cluj, pentru povestea aia cu stadionul, care puţea de ceva vreme, îl mai scuturăm niţel şi pe omul lui Boc, primarul Apostu de la Cluj, mai ridicăm nişte trupeţi din teritoriu, cum e cazul lui Spătaru, de la OPC Braşov, şi să vedeţi ce linişte se face în partid. Mai mîrîie cineva? Mai dezertează cineva?

Doar de oamenii lui Nuţi nu ne-atingem, că ne mănîncă gaia. Şi nici de udemerei, că se supără şi  lasă guvernul cu curu-n baltă. Iar bizonii, ce credeţi voi că vor zice bizonii? Eee, uite mă ce erect e ăsta, DNA-ul, cum îi scutură pe ăştia ai bocului, e tare, mă, e anticorupţie, ce naiba!

Anunțuri

5 gânduri despre „Mai dezertează cineva?

  1. Sau a uitat ala tabla impartirii. Sau… se pregateste cercetarea/arestarea lui Oprescu. Sau…. cine stie 🙂 Ceva e, nici eu nu cred in DNA nici macar o clipa

  2. Boc mai are un om la Cluj, e vorba de finul Tişe, dar pe ăla nu îl atinge nimeni. În schimb, aş vrea să-l salte puţin şi pe primarul Scripcaru de la Braşov. Se apropie laţul moldoveanule, sau sârma!

  3. Pingback: Matinale – 20 « Colţu' cu muzică

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s