Home

Dacă DNA are cojones, cum se laudă, şi-i  bagă la bulău pe alde Săndică şi Mitică, eu declar solemn că le devin fan. N-are importanţă pentru ce motive îi agaţă, nu-mi pasă dacă se cotonogesc ăştia cu un alt mafiot, cum e, clar, craioveanul Mititelu.

La urma-urmei, şi pe Capone l-au înhăţat pentru un rahat, ceva cu evaziune fiscală, că nu-l puteau găbji pentru o grămadă de crime. Aşa şi cu cei doi, nu degeaba porecliţi parşiv de presă „Naşul” şi „Corleone”. Sandu şi Dragomir sînt, întrebaţi şi copiii, vîrful mafiei, un adevărat cancer care a măcinat fotbalul românesc în ultimii 20 de ani.  Şi l-a prăbuşit într-o hazna de interese meschine.

Dar dacă pică la pace (că sînt destule interese politice, nu vă faceţi că nu ştiţi) şi-i lasă DNA-ul să scape, atunci chiar că ne-am dat foc la valiză. Noi, suporterii de pe margine, că ei ar prospera în continuare din viermuiala puturoasă numită, pe nedrept, fotbalul românesc. Atunci chiar că putem să ne luăm adio de la orice speranţe şi să ne uităm mai degrabă la snooker, curling, futsal sau la mondialele de darts.

Anunțuri

4 gânduri despre „Îi ţin pumnii DNA-ului!

  1. Da cine-a zis că nu-mi place? Sînt fan Selby + O’Sullivan! Iar la rugby sper să dea de pămînt ăia negri cu franţujii. Dar tot mi-e ciudă că-şi bat joc jigodiile astea de fotbalul nostru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s