Home

Dacă cineva mi-ar fi spus în 90, imediat după Revoluţie sau ce dracu a fost, că peste două decenii principalele subiecte dezbătute în presă, la televiziuni în special, vor fi (într-o zi oarecare) despre sosirea în ţară a unei curvete divorţate de un milionar bătrîior, care o smulsese cîndva (pe bani grei) din ghiarele proxeneţilor ca să o facă „doamnă”, şi despre cît de avidă de sex era Elena Ceauşescu, aş fi zis că e dus cu pluta, dilimac, sisi, trepanat, idiot, cretin, ţăcănit, căzut în diblă.

De ce se întîmplă asta? Întreb şi eu în stînga şi-n dreapta, pe cei care cunosc fenomenul. Cică pentru că aşa ceva cere publicul. Asta face rating. Aha. Adevărul e că, în două decenii, constat cu nemărginită jenă, acest popor s-a transformat într-o hoardă ţiganizată, o turmă îndobitocită, care nu se spală, dar bea de stinge, care nu citeşte, dar grohăie de plăcere cînd vede la tv noile vedete ale momentului, nişte paţachine care s-au tăvălit cu jumate din Bucureştiul monden, siliconate, botoxate, dar proaste cu spume.

Şi-atunci, de ce mama dracului să ne mai mirăm că nu-i pasă zisului popor că e sodomizat constant de noii potentaţi, că nu iese în stradă nici cînd e călcat pe grumaz, că e aşa de uşor dus de nas, ca un porc de belciug, şi că poate fi cumpărat, ca un trib de boşimani, cu două mărgele şi un ciob de oglindă? De ce să ne tot tînguim că cei mai destupaţi, mai curajoşi şi mai întreprinzători pleacă pe capete, şi că nu s-ar mai întoarce decît, eventual, să moară pe plaiurile natale?

Ce să ne tot indignăm că ni se strigă prin Europa „ţiganii”, cînd cei mai mulţi dintre gregarii noştri compatrioţi sînt fani Guţă, Salam, şi alte ipochimene de gurişti jegoşi, care maltratează şi puţinul rămas din bunul simţ ancestral? Şi cînd legea în oraşe o fac nişte agresive clanuri ţigăneşti, care cumpără de-a valma politicieni, procurori, funcţionari, ziarişti, poliţişti, vameşi şi judecători?

Cine credeţi că ne mai scoate din această hazna? Tînăra generaţie? Cea care n-are vînă s-o şteargă din ţară? Junele gimnaste, care nici nu se pot antrena dacă n-aud manele? Fanţii fotbalişti, care nu mai ştiu cu băşica, dar sînt campioni la frecventat curviştine şi crîşme de fiţe? Loazele care s-au născut cu banii sub pernă, şi care-s salvate adesea de influenţii lor părinţi după ce bat, violează, distrug, beau, se droghează sau fac accidente nasoale? Babele care se calcă în picioare ca să atingă nişte oase? Mucoşii cărora li se rupe de şcoală, şi care nu mai vor să ştie decît de internet, jocuri pe calculator şi filme porno? Cine? Cine? Cine?

9 gânduri despre „Cine să ne mai scoată din hazna?

  1. Chiar asa nene Teaca, ai mare dreptate ! Slabe sperante ! Totusi, odata si odata trebuie sa se trzeasca si acest popor !

  2. Adrian, aceasta postare trebuia sa se numeasca:Strigat de disperare 🙂
    vidanjorii se ocupa de cacatisuri :mrgreen:

  3. Pingback: Paporniţa europeană (7) | Ţara vorbelor în vânt

  4. @ Basarica: eşti prea pesimist. Udrea, bre! 😆

    @ g123: popii ne trimit direct în rai. Pentru o sumă corespunzătoare…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s