Home

Realitatea a inventat o chestie de o idioţenie jegoasă: „Testul bogăţiei”. Cum ar veni, nişte politicieni înstăriţi, de genul gunoierului Prigoană, învaţă să trăiască o lună cu 8oo de lei. Sumă peste care, conform propagandistului goebelsian Lăzăroiu, un român e bogat. Cum era de aşteptat, bogătanii s-au prins în acest joc penibil, pentru că le place să se dea în bărci pe sticlă.

Din ce-am văzut pînă acum, toată povestea pute a falsitate şi ipocrizie. Ar fi avut o noimă un astfel de test pe invers. Adică, să-i pună pe sărăntoci să trăiască o lună cu banii milionarilor. Iac-aşa, să vadă şi ăştia cu izmenele rupte-n cur cum e să n-ai grijă de ultimii 20 de lei, să nu-ţi storci creierii dacă să cumperi de ei fasole, cartofi, sau varză.

Ceea ce n-ar fi bine, zău, pentru că se vor învăţa amărăştenii cu viaţa bună, şi-atunci ce se fac guvernoii, cum le mai trec aţa dulce prin gură în campanie? Cum dracu le mai cumperi votul cu un kil de orez, un ulei şi un zahăr, cînd oamenii vor pretinde la cină icre de Manciuria şi coniac franţuzesc?

Aşa că, degeaba se chinuie Realitatea, care s-a mutat cu tot cu datoriile din dotare în curtea Cotrocenilor, poate doar ăia cu totul retardaţi vor mai pune botul la o astfel de mizerie propagandistică.

P.S. Îl anunţ oficial pe cel numit, din motive care-mi scapă, preşedintele ţării, că pişatul ochilor de grija pensionarilor pe care i-a înjurat pe unde i-a prins nu-i va aduce decît, eventual, nişte flegme în plus.

Anunțuri

6 gânduri despre „Test pentru retardaţi

  1. penibil,penibil 👿 in prima seara ,hotul asta de pringhena,si-a aruncat tigarile la gunoi 👿 aia a fost prima masura …oooo,da,ce credibil,n’asa? 👿 nici macar nu sant originali astia de la RTV,s-a mai facut”experimentul asta” la nu’s ce tiliviziune din Rromania 👿

  2. Rezultatul testului ar trebui sa fie diferit pentru fiecare dintre cei testati. Pedeleii ar trebui sa dovedeasca ca cei 800 de lei sunt o bogatie, iar opozitia sa dovedeasca contrariul. Ei, bine (daca asta se poate numi bine) se intampla tocmai invers. D-na Campeanu se pare ca habar n-are ce trebuie sa dovedeasca, se lanseaza intr-un concurs ce se desfasoara paralel, numai in capul domniei sale – gen: „Cea mai gospodina dintre politicienele Romaniei” – dandu-i lui Labaroiu apa la moara cum facea si tovarasul Riciu, de ajunsese si Casca sa ni-l dea exemplu si sa ne indemne sa macam caRiciu, sa fumam caRiciu, sa traim caRiciu…

  3. Pingback: Vagabonzi pe plaiul mioritic | Ţara vorbelor în vânt

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s