Home

Pe imbecilii care au pus gazonul ăsta de căcat pe National Arena, dar şi pe ăia care au semnat contractul, i-aş aduna iute şi i-aş trimite într-o excursie de documentare în Anglia. Nu cu avionul, first class, ci cu un microbuz second hand. Şi nu să se lăfăie la hoteluri de 5 stele, cu diurnă babană şi distracţii nocturne, ci să stea la un cămin studenţesc şi să mănînce la cantină. Contra cost.

Şi nu i-aş băga să pipăie gazonul de pe Emirates, sau de pe New Wembley, şi nici măcar pe terenul de sport al unui colegiu din Cambridge sau Oxford nu i-aş lăsa să intre. I-aş trimite să vadă cum se pune iarbă pe un teren de fotbal sau rugby dintr-un parc de lîngă Watford. Unde tot englezu vine cu familia să facă sport. De plăcere. Watford fiind un orăşel cam ca Făgăraşul.

Să vadă, idioţii, să se intereseze, să-i  întrebe pe creştinii ăia anglicani ce şi cum, să-şi ia notiţe, apoi să se întoarcă repejor acasă. Tot cu microbuzul. Iar după cîteva zile de stat în fund, transpiraţi, flămînzi, nedormiţi şi neraşi, să-i întrebi: no, aţi înţeles ceva? Nu? Atunci ia, valea, nu vă plătim nimic. Şi chemaţi-i pe ăia din insulă.

C-aşa-i civilizat, unde nu te pricepi, chemi, dracului, specialiştii, nu bagi în faţă şmecherii, să ia caimacul, să dea parandărătul şi să facă ţara de cacao, să rîdă Europa de noi şi cu curul, şi să aibă încă un prilej franţujii să ne facă ţigani. Că asta am făcut noi cu muşuroaiele în care-şi rupeau gleznele alde Benzema, o ţigănie. Ce folos că ţi-ai făcut ditamai viloiul, dacă buda e tot în curte.

Anunțuri

6 gânduri despre „Nu călcaţi pe iarbă, mînca-v-aş!

  1. Nu se putea sa nu ne facem de cacat cu ceva ! Ar fi fost prea frumos sa fie toate OK si la locul lor ! La citi bani a costat arena, iarba putea fi cel putin din aur ! Cica n-a ploat si de-aia nu a crescut iarba ! Pai nu mai curge apa pe Dimbovita ? Nu puteau sa o ude ? Ar trebui sa le ia jumate din bani inapoi ! Eu cred ca gazonul trebuia crescut in alt loc odata cu inceperea constructiei arenei si la final transferat in calupuri si aranjat pe teren ! Am vazut asta undeva si a iesit o treaba excelenta !

  2. Da’ voi n-ati vazut ca in primul si in primul rand FRF si LPF nu au o sectiune frumoasa pe site-ul lor numita prin unele locuri „forum”… Un loc unde omul de rand sa-si poata spune macar pasurile si sa-i injure elegant ca oricum o sa filtreze admin-ul numai comentariile placute urechilor stiti-voi-cui….
    Iar primaria – deh! Or facut si ei ce s-or priceput….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s