Home

„Profesorul” Băsescu le-a dat duminică lecţii imberbilor pedelici: bravo mă, le-a zis el, îmi place sloganul vostru, Smart & Right! Asta e calea, mă, pentru România performantă! În timpul ăsta, se dădeau rezultatele la bacul de toamnă. Mai puţin de 20 la sută promovaţi. Doi din zece.

E clar că România lui Băsescu, aia „performantă”, e pe drumul cel bun. Iar şmecheraşii din sală, pe care-i aşteptau la ieşire şiruri de limuzine făloase, şi-au frecat lăbuţele. Acu, trebuie să înţelegem omeneşte, nu putea să-i îndemne profesorul de alba-neagra pe junii abia ieşiţi din găoace să fie „wise”, adică înţelepţi, prevăzători, cu scaun la cap. E suficientă o oarecare isteţime şmecheră ca să te descurci în viaţă.

Mă mir numai că nu le-a amintit şi proverbul ăla atît de smart & right: prostul stă la barieră, deşteptul ocoleşte, iar şmecherul se strecoară. Fiţi pişicheri, mă! Faceţi ca mine!

Anunțuri

6 gânduri despre „Lecţie de şmecherie

  1. Da, da ! Bun exemplu de urmat, „profesorul” ! Profesor de smecherisme, golanisme, mitocanisme, mirlanisme si alte…isme ! Astea au „valoare” astazi !

  2. Conform declaratiilor lui Boc, orice diploma de Bac obtinuta anterior sesiunilor din anul acesta isi pierde valabilitatea. E, probabil, motivul pentru care Funeriu nu si l-a dat pana acum.

  3. “Profesorul” Băsescu le-a dat duminică lecţii imberbilor pedelici:
    La fel se intampla si cu tineretul pesedist sau penelist. Chiar n-am vazut niste idei crete puse in practica de tineretul acestor trei partide 🙂

  4. Pingback: Paporniţa cu muzichii autohtone (3) | Ţara vorbelor în vânt

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s