Home

Nunta lui Borcea? Am şi uitat-o. Ajutoarele de încălzire? Să şi le bage lăzăroii în nas. Alegerile comasate, decalate, înghesuite, răsfirate, bibilite, stropşite? Dă-le dracului, Doamne iartă-mă. Slobozeşte iar preşedintele bufonade şmechere, numai bune de prostit intelectualii subţiri din secta lui Salam? Cui îi pasă.

Pe noi ne doare de Elodia. Cea căreia i s-au închinat balade, i s-a pictat chipul şi i s-au dedicat poeme de care n-a avut parte nici Veronica Micle. Brava noastră concitadină, această Jeanne d’Arc + Maica Tereza + Bianca lui Bote a oraşului de la poalele Tîmpei. Pe care unii, ce oroare, vor s-o declare terminată, mierlită, dusă, răposată, repauzată!

Elodia, moartă? Peste cadavrele noastre! Ce frumos spune balada aia otevistă: „…şi totuşi ea trăieşte…” nu vă cînt mai departe, că am naturelul simţitor. Eu zic să ieşim cu toţii, să protestăm, să strîngem semnături şi să trimitem petiţii la Bruxelles, la ONU, la UNESCO, oriunde. Nu ne luaţi simbolul. Nu întinaţi ce-avem mai de preţ. Jos labele de pe brandul Braşovului! N-o ucideţi pe Elodia!

P.S. Cineva e de părere că Elodia ar merita o statuie pe Tîmpa. În locul Christului dorit de Vadim. Iar Cioacă să fie înfăţişat pe post de Iuda, la picioarele ei, cu un cuţit în mînă. Gizăs, mai aveţi idei?

Anunțuri

5 gânduri despre „N-o ucideţi pe Elodia!

 1. într-adevăr, inadmisibil aşa ceva, cum să fie ucisă emblema oraşului??? şi dacă o mierlesc, ce subiecte mai au ăştia la zero teveu? propun să iniţiaţi o petiţie prin care să blocaţi această iniţiativă malefică 🙂

 2. Mie cel mai mult mi-a placut din tot textul chestia cu „Ajutoarele de încălzire? Să şi le bage lăzăroii în nas.”
  Ca ajutoare de incalzire imaginatia mea mi-a adus in fata o holograma cu o pufoaica vatuita, vopsita cameleonic cu porcotaliu care bate-n verde.
  Ei bine, nu vopseaua m-a inspirat in continuare ci vata din pufoaica iar urmatoarea holograma, desi macabra (si aici este ciudatenia) m-a incantat: Labaroiu la costum si cravata, intins pe masa, cu vata-n nas.

 3. Pingback: paporniţa cu “vechituri” (2) | Ţara vorbelor în vânt

 4. Ce mai fac PENALII din cartelul Caraş-Severino, zona de influenţă a ” ayatollahului ”, Tzuică-Man, Sorin-LACHE , poama cu compasu-n cur:
  Fotoghicitoare din Germania
  Unul dintre vigilentii romani de bine care traiesc in Germanica ne-a trimis prin posta o ilustrata – ghicitoare. Omul, pe numele sau Vasile, lucreaza ca si vidanjor la Aeroportul International din Munchen. Intre doua pompe si-o latrina, la o pauza de tigara, Vasile a vazut un personaj care ii era extrem de cunsocut, in perioada in care inainte sa emigreze, se ocupa cu tigari de contrabanda prin vama Naidas, pe Clisura si prin alte locuri de taina ale Caras-Severinului.
  Iata fotoghicitoarea sa:
  “Iubiti banateni, joi, ora 11 si jumatate, stateam proptit in mop, pe un culoar de la lucru, adica de la aeroportul din Munchen. Si ce mi s-a mai luminat fata cand am vazut de la mare distanta un nas rosu, ca o ridiche uriasa. Si ce amintiri m-au mai napadit: ce vremuri cu euroi, tigari si alcool de contrabanda. Ce om, ce echipa. Si ce noroc ca il mai avem inca pe Stoican la vama la Timisoara. Ca au tot vrut sa il schimbe, noroc cu Nas Rosu ca a intervenit ca un tigru. Pai ce, carasenii sa nu faca si ei niste mii de euroi pe zi din tigari la Naidas si la Moldova Noua? Asa Sorine, nu te lasa! Timisorenii astia vor sa ia ei toata regionala vamala, mama lor de hoti!”
  http://sfinx777.wordpress.com/2011/09/02/frunzaverde-n-regionala-vama-ei-de-poticneala/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s