Home

Comasarea alegerilor locale cu cele generale e o parşivenie pe care văd că Ponta e gata s-o ia în bot, ca fraierul. Pentru că parlamentarele se vor transforma uşurel într-un fel de locale, unde vătafii pedelici, cu buzunarele doldora, vor face pîrtie. Cum se va întîmpla asta? Iac-aşa…

1. Primarii vor spoi din vreme casele, zidurile, cîinii comunitari şi băncuţele portocalii în verde prăzuliu. Că oranjada s-a borşit.

2. Aceiaşi primari, baroni şi baroneţi, vor pune candidaţi numai slugi de încredere din ograda proprie. Inclusiv afaltatori şi bordurişti loco. Fără mutre dubioase de la centru.

3. Nici-un ministru sau fruntaş de la partid nu va călca prin bătătura primarului sau şefului de CJ. Ca să nu facă fraierii legătura cu politica de cacao a guvernoiului.

4. Acţiunea „morcovul şi băţul” se va abate peste primarii opoziţiei. Un morcovel de le Udrea şi-un cataroi de la vătaful pedelist local. Cu sprijinul organelor. Care va face gît, va fi ras, tuns şi frezat.

5. Toate tunurile băsiste vor fi pe liderii opoziţiei. Că le curg mucii în ciorbă. Că sînt de porc. Iar USL-ul e cîh, bleah, naşpa, un anus contra naturii.

6. Şefii de instituţii din teritoriu vor primi ordin de zi pe unitate. Totul pentru front, totul pentru victorie! Şi vor fi instruiţi din vreme cum să-i beştelească pe funcţionari, ca să se alăture cauzei.

7. Ăia care merg la parlament vor marşa doar pe chestii locale. Adică, senatorul le va explica poporenilor din circumscripţie cum le va asfalta el străzile şi le va planta panseluţe, cu mîna primarului, iar deputatul le va promite sătenilor o biserică nouă în curtea fiecărei şcoli dărăpănate, cu mînuţa Udrei.

8. Ajutoarele şi pomenile vor fi pregătite din vreme, conform unui grafic de livrare, pe zile şi pe zone. În ziua Z,  camioanele şi microbuzele vor sta cu motoarele turate, gata de plecare în cursă.

9. DNA va îndeplini întocmai şi la timp ordinul comandantului suprem: pe ei, pe mama lor!

10. Presa şi bloggerii de partid şi de stat, plus intelectualii din dotare, vor avea nobila sarcină de a-i împroşca necontenit cu materii fecale pe trădătorii de neam şi de ţară din opoziţie, mama lor de chiaburi care sug sîngele poporului!

Vă rog respectuos să recitiţi aceste rînduri la anul, mai spre Crăciun.

Anunțuri

4 gânduri despre „Uite cum o să ne realegem

 1. Feri Doamne de „comasate” ! Ar fi prăpăd!
  Aş fi de acord doar dacă vor fi comasate TOATE! Adecă, respectiv şi pe cale de consecinţă şi cele PREZIDENŢIALE. No? Să-l văd atunci pe chioru’ ce meclă ar face… Va zice că nu se poate, că constituţia, că legea electorală, că hau-hau. Mă laşi… Sper să nu muşte opoziţia-
  Banzai!

 2. Adi,
  eu cred, simt – pe de o parte – ca aceasta comasare ar creea sanse opozitiei ca sa explice intregului electorat precum si organelor de ordine ca se poate rezolva totul intr-o singura zi dintr-o singura lovitura, ca in duminica votului ne-am putea culca seara cu puterea si luni dimineata Basescu n-ar mai fi decat o capatana dincoace de lama esafordului – care clipeste si deschide gura degeaba – dar toata puterea i-a ramas dincolo, in spatele lamei.
  Ar fi „totul sau nimic” si disperarea actuala a basedintelui poate impinge la asa ceva.
  Javra Ordinara mizeaza ca va putea dubla mita electorala in conditiile comasarii, atat incat sa nu-i poata rezista prea multi. Nu e vorba de nici o intentie de economie. Este acel „pe de alta parte” de care mi-e frica. Este si in functie de ce isi poate permite strategic sa initieze USL.

  http://jos-cu-basescu.blogspot.com/2011/08/mi-e-sila-de-mircea-dinescu.html

 3. Pingback: Doar tu | Ţara vorbelor în vânt

 4. oare ce găselniţe nemaivăzute şi nemaiauzite le-or tuna minţile luminate ăstora pînă la alegeri? mi-e şi frică să mă gîndesc.
  cît priveşte reacţia opoziţiei, adică lipsa ei de reacţie, nici nu mă mai miră, la cît de blegi şi apatici au fost în ultima vreme, de parcă ar vrea să se asigure că pedele-ii vor cîştiga alegerile; iar USL-ul ăsta e o chestie care nu mi-a plăcut de la bun început, e nelalocul lui, e nefiresc să bagi în aceeaşi oală stînga şi dreapta. iar din asta au de cîştigat taman ăia pe care cică îi combat, adică jegurile de ne conduc acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s