Home

Văzînd cum se duce dracului şandramaua, unii de prin coaliţie au început să murmure, privind cu teamă peste umăr, spre Cotroceni. Şi să vină cu nişte iniţiative buimace. Ete, UNPR-ul a impus guvernului de dreapta (spaţiu pentru rîs) să iasă cu economatele. Adică gogomăniile alea stîngiste lansate  cîndva de guvernarea Năstase, şi care au sfîrşit printr-un fîs anemic, dar urît mirositor. Numai că le-au zis „coş de solidaritate pentru pensionari”. Să nu facă Vanghelie gît, că i se fură patentul.

Economate, ziceţi? Haide, bre, lăsaţi cioacele şi bomboanele agricole. Nu-i mai bine să faceţi nişte birturi cu bere la preţ de producător? Sau şaormării cu oferte „cumperi una, primeşti două, plus o apă plată”? Dar un program „rabla” pentru gumari, n-ar fi fain? Sau un program social, „prima ciorbă de burtă în dimineaţa de după chef”, de ce n-ar merge?

Şi cum vine idioţenia asta, „mărim salariile din toamnă”? Nimic nu ştiţi. Are dreptate providenţialul nostru preşedinte, sînteţi nişte populişti fără pic de talent politic. Notaţi-vă: salariile se vor mări la anul, taman înainte de alegeri! Cu 5 la sută. De vreo 10-15 beri. Să nu uite omul, de la chenzină şi pînă la ştampilă, cine-i trage aţa dulce prin gură. Tolomacilor!

Reclame

6 gânduri despre „Cioace şi bomboane agricole

  1. „…Cu 5 la sută. De vreo 10-15 beri…” Cm aşa, cam… Cît îi salariul mediu la bugetari? 800? Ar cam fi o mărire (deja s-a uitat că tăierea a fost de 25 %) cu 40 de lei. La 2 lei juma’ berea e cam acolo. Dacă o iei pe papa ar fi un kil de carne de porc plus vreo 10 kile de cartofi. Nu mai punem pita, că nu mai rămîne… Cîte procente de „votaci” vor „pune botu’ ” ? Muuuuulte!!!
    Banzai!

  2. Trepanatii astia exista deja.Le trebuie doar un”click” pentru a fi activati.Sau reactivati.Si click-ul acela va veni.

  3. Pingback: Un gînd bun de dimineaţă… | Ţara vorbelor în vânt

  4. asadar,avem 5% sau nu? ca aseara inca dezbateau problemu’ :mrgreen: revenirea asta e ca versurile eminesciene : Era pe când nu s-a zarit,
    Azi o vedem, si nu e. 😆

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s