Home

„Dumnezeule, mă gândesc câteodată ce va fi în viaţa de după Băsescu!” Bietul Cărtărescu, nici nu-şi  imaginează cîţi ca el au insomnii la gîndul că va veni momentul în care providenţialul, Moise de Murfatlar, va cădea de pe soclu! Să zicem că scriitorul e sincer cînd îşi smulge părul din cap. Probabil că sînt şi cîţiva băsişti convinşi, nu doar cei –  foarte mulţi – stipendiaţi.  Treaba e că de la o vreme „martorii lui Băsescu” sînt tot mai nevricoşi.

Iată-l pe Daniel Morar, şeful „şcolii de dansuri şi bune maniere” de la DNA. Cum se plînge el că procurorii lui nu pot lucra, că e prea mare presiune! Cred că madam Culcer, care-l intervieva pios, mai avea puţin şi lăcrima. Dar cine şi cum face presiuni? – a venit firesc întrebarea. A sunat careva la procurori? Nu. A intervenit careva direct la parchet? Nu. Atunci? Au făcut nişte unii declaraţii. Iar Ponta a scris pe blog. Aha.

Deci drăguţii de procurori, fragili şi cu naturelul simţitor, au citit blogul lui Ponta  şi  i-a luat cu leşin. Fandacsia-i gata! Mă gîndesc cu groază ce vor face procurorii care anchetează furtul focoaselor de rachetă din tren. Vor citi mai întîi blogul lui Ponta? Şi dacă nemernicul scrie cine ştie ce porcării? Cum vor mai lucra ei în linişte? Cum?

Eu zic aşa: măreţul să-l sune pe boc, să ia măsuri. Să se interzică blogurile astea nenorocite. Sau hai, să fie drastic cenzurate. Să nu se mai poată scrie decît despre flori, păsărici, pisicuţe, apusuri de soare, dragoste şi despărţire. Plus imnuri şi ode, aprobate în prealabil.

Anunțuri

7 gânduri despre „Să interzicem blogurile!

  1. iote-l si pe asta ce framantari are :mrgreen: bai nene care zici ca esti scriitor 🙄 vei gasi alt cur de lins,sezi bland si nu te mai agita ca faci riduri 👿

  2. Saracu intelectual fin. Chiar ii pling de mila. Unde va ma ilinge el daca astialalti din Opozitie l-au luat la ochi? Sa se ia de mina cu Plesu, Liicheanu, TRU, Tismanenko, Patachievici.

  3. nika nou sub soare; da’ cine dracu îi pune să se uite la teveu sau să cetească blogurile astea nenorocite care îşi permit să nu-i pupe în posterior? io zic că nime şi ar face mult mai bine să îşi facă treaba, da’ nici măcar asta nu ştiu dacă nu trage sforaru şef de sforile pe care li le-o ataşat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s