Home

Ce ţară veselă avem! Lumea se prăbuşeşte în jurul nostru, iar pe noi ne doare-n şpiţ. Noi avem treabă cu chiloţii Udrei, cu nunţile kitsch Firea-Lis, cu show-ul lui Busty, femeia care sparge pepeni (de Dăbuleni) între ţîţe… Dicstracţie, ce naiba!

Pe cale de consecinţă, PDL are ordin pe unitate să plece vara asta în mijlocul poporului, la petreceri cîmpeneşti şi tăieri de panglici. Dar rămîne pe punte Lăzăroiu, să arunce petarde. Şi partidul generalului-izmană, care îşi face curaj cu nişte sondaje gonflabile de tot rîsul.

Uite, ăsta e brandul, ce frunzuliţă?, gonflabila! Că tot veni vorba de ideea lui Hitler, cu păpuşile de cauciuc pentru soldaţi, unii pe la noi chiar trăiesc într-o realitate gonflată. Cel puţin chestia cu autofelicitările lui Băsescu, de zilele trecute, e de comă. Asta are, din cîte ştiu, o denumire ştiinţifică precisă în cazuistica psihiatrică.

Ei, şi ce dacă se prăbuşesc bursele, ce dacă leul e în rahat, ce dacă Italia îi dă frisoane lui Merkel, ce dacă zona euro are coşmaruri… noi dăm gonflabile la tot poporul! Hai că nu-i o idee rea: n-ar merge în loc de găleţi portocalii, gumari şi pungi de mălai, oarece femei de cauciuc? Sau vibratoare, desigur, care cum preferă.

Reclame

4 gânduri despre „Gonflabile la tot poporul

 1. „Firea-Lis” ??? Deja divorţază? Am zis io bine Gabriela Vrânceanu-Firea-Pandele-und so weiter…..
  Cît despre autofelicitări… băseleule mă laşi??? Parcă noi nu intram în criză, pe motiv de realegere, Europa ieşea…. La un an DUPĂ tot căcatu’ „voi luaţi” măsuri cu un an în avans pentru noua criza ce, se pare că, va să vină??? PLM!!!
  Banzai!

 2. Salut,
  Am si eu cateva site-uri cu page rank-uri 2 si 4.
  Daca vrei sa facem un link exchange avantajos sau mai multe da-mi te rog un add pe mess la id : francesco_da_gama sa vorbim mai usor.
  Astept un raspuns oricare ar fi el.
  Numai bine!!!

 3. la noi merge orice, înghiţim orice prostie, servim prostie cu polonicu’ 24 din 24… uite aci cât de bine caracterizează Cassa Loco (şi nu îi trupa mea preferată, da’ măcar băieţii ăştia au oarece în cap) România noastră dragă şi frumoasă şi poporul ăsta: http://www.youtube.com/watch?v=RANEXdg7JjQ

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s