Home

Ministerul de externe ungar este „înmărmurit” de „atrocităţile antimaghiare” produse sîmbătă, la Alba Iulia. De aici.

Hii, dar ce-a fost sîmbătă la Alba Iulia? Voi aţi văzut ceva la ştiri? O fi fost măcel, or fi fost castraţi nişte politicieni udemerişti? Li s-a dat foc în sediu? Zeci de morţi, sute de răniţi? L-or fi spînzurat pe Tokes de coada calului lui Mihai Viteazul? Vine NATO să ne bombardeze, ca pe nişte nemernici valahi mîncători de unguri ce sîntem?

Ioi, şi ce să vezi! Nişte idioţi beţi au dat cu pietre, au spart nişte geamuri şi l-au luat la cafteală pe un nene care ieşise ca tăntălăul să-i filmeze. Iar nenea s-a nimerit să fie un popă romano-catolic. Ei, dar guvernul lui Orban abia aşteaptă să prindă o chestie, orice, ca să reacţioneze isteric. Şi să facă dintr-un căcat un casus belli. Iar tîmpenia băsistă cu regionalizarea le-a venit mănuşă.

Vom mai vedea, am eu un feeling, reacţii furibunde, ochi injectaţi, pumni ridicaţi, ameninţări cu UE, NATO, ONU, Consiliul de securitate, dinspre Budapesta. Acum e clar de ce au nevoie ungurii de o enclavă secuiască, nu? Ca să nu-i linşeze bestiile de români! Ştie cineva cum se traduce „hai sictir” în ungureşte?

Anunțuri

3 gânduri despre „Atrocităţi într-un pahar cu apă

  1. Io intr-o zi i-am zis lui Levente ca-i tampit si ma enerveaza. Ce parere are domnul ministru despre asta, a fost o atrocitate au ba?

  2. Avand in vedere „somitatile”aflate la conducerea ministerului de externe si in interiorul sau,asemenea rahaturi se vor mai intampla.Si nu numai din partea Ungariei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s