Home

M-am săturat de prostie. De prostia provocată şi rostogolită cu inconştienţă în aval. Aveam şi aşa destule necazuri, a trebuit să  iasă şeful tribului portocaliu şi să ne arunce în braţe bolovanul ăsta cretin cu regionalizarea. Ca să ce? Ce ar avea de cîştigat? Unii susţin că-s nişte chestii foarte bine gîndite, pe termen lung. Ca să şantajeze UDMR-ul şi să dea teme de discuţii. Şi ca să acopere zgomotul asurzitor produs de tîmpeniile actului de guvernare.

Eu nu mai înghit asta, de ceva vreme. Cred mai degrabă că insul, impulsiv cum îl ştim, nu mai ascultă decît de cei care-i şuşotesc ce vrea el să audă. Şi care-i înhaţă ideile din zbor. Lăzăroii, avrameştii, udrele, unii de pe la servicii… Iar ideile îi vin la ceas de seară, cînd îl enervează cine ştie ce emisiune pe la televiziunile mogulilor. După ce-a văzut nişte sondaje confidenţiale care-i umflă ficatul şi-i provoacă o sete greu de ostoit. Cu sau fără gheaţă.

Bun, a scremut gunoiul ăsta cu regiunile, pe care le-ar strecura pe sub uşa Constituţiei. Şi i-a pus pe ai lui într-o postură idioată. Să explice, cum ar veni, o chestie de care nu aveau habar. Dar asta-i treaba lor, a yesmanilor. Aşa şi, ce-a ieşit, pînă la urmă?  Mai nimic. Doar că a zgîndărit viesparul „secuiesc”. Şi a dat apă la moară inflamaţilor şi decervelaţilor din tagma lui Tokes. Care nu pregetă să reclame Europei „românizarea” maghiarilor ardeleni. Şi să-l blesteme pe Ceauşescu, pentru că a spulberat în 1968 regiunile staliniste, ca să revină la judeţele „burghezo-moşiereşti”.

Şi uite cum ne întoarcem de bună voie la regiuni, că altă treabă n-aveam. Carevasăzică, nebunul a aruncat piatra în apă, iar înţelepţii cu juma de normă, filozofii de palat, gînditorii bugetivori, paraziţii de partid şi de stat, postacii, pupincuriştii năimiţi, băgătorii de seamă, se dau de ceasul morţii să o scoată. Oare ce instanţă ar putea proclama din cînd în cînd „cod roşu de prostie”?

Anunțuri

2 gânduri despre „Cod roşu de prostie

 1. Eu am spus-o mai de mult:
  Basescu nu mai are nevoie de unguri. Chestia cu reorganizarea teritoriala administrativa a fost aruncata la mishto. Nu mai au ce sa -si asume. Cu ajutorul ungurilor si-au asumat tot ce i-a interesat. Pentru Base e mai periculos acum sa-si mai asume ceva decat chiar si sa iasa la vreo inaugurare (pod, stadion). Ungurii au luat-o-n mana ca toti cei ce i-au fost parteneri basescului si gastii sale. Maurul si-a facut datoria, maurul trebuie sa moara. Pana la urma si gasca o s-o ia in mana dar, ce-ar mai fi „luatu-n mana” pentru boci, dupa ce au luat-o de la Chioru’ prin toate cutele, ca aveau sau n-aveau gauri?

  Afara de manevre care sa le asigure-n vreun fel succes electoral (ca subtierea organelor de control – vezi politia), nu vor mai face. Nu vor mai risca nimic, mai ales in Parlament si vor scoate furaciunile la vedere in pomeni electorale de tot felul, de la pixuri si galeti cu malai si faina pana la mariri de salarii si de pensii.

  Referendumul USL nu va avea obiect fiindca prostia cu reimpartirea teritoriala va fi retrasa si nu de frica ungurilor ci fiindca alaturi de cele 21 de judete USL vor apare si judetele Govasna, Harghita, Mures, Satu Mare, Oradea si Sibiu, adica 27 din 41, o urata avanpremiera
  pentru porc-cotalii la alegerile localele de anul viitor, asta daca nu ar putea fi un declansator pentru, anticipate si suspendarea tiranului.

  http://jos-cu-basescu.blogspot.com/2011/06/apel-oamenilor-de-arme.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s