Home

„PDL cedează în faţa şantajului UDMR”. Ce surpriză, ce şoc şi groază, ce cutremur, ay, ay, ay! Îţi şi imaginezi instant că bulibaşa face spume la gură, îşi bagă unghia-n gît şcl, pentru că nu i-a ieşit chestia cu regionalizarea! Aiurea. Cel numit pe nedrept „preşedintele” a aruncat, rînjind, un bolovan şi ne-a dat de lucru cîteva săptămîni. Că asta face de ceva vreme, de cînd a realizat că secta lui se duce dracului.

România a ajuns groapa de nisip în care se joacă şi îşi consumă delirul un sociopat nărăvit la diversiuni, aruncat de zoaie şi lovituri sub centură. Şi  aşa va fi cît va mai sta individul în capul mesei. Eu îmi propun să nu mă mai mir de nimic. Nici dacă mîine va veni şi va anunţa că se schimbă numele ţării. În Murfatlaria. Prin asumare.

Chiar îmi imaginez cum ar ieşi clănţăii, pupătorii de buci, sectanţii, trepanaţii, postacii, guşaţii, pirandele, balabustele şi ar turui pe toate canalele şi la toate breichin-niuzurile. Da, aşa trebuie, are dreptate preşedintele, s-au făcut studii, o comisie prezidenţială a lucrat enşpe ani, e spre binele poporului, se vor face economii, ne cere UE, altfel nu intrăm în Schengen, opoziţia e anti-naţională, bla, bla, bleah.

Rîdeţi? E imposibil, ziceţi? Ia mai gîndiţi-vă. Deşi, hm, Murfatlaria n-ar suna rău…

Reclame

5 gânduri despre „Murfatlaria

  1. Murfatlaria zici…hm…primesc si vreau salariul in carafe de vin – dar la cat de hoti is astia mi-or da apa colarata in roz plesnita cu zahar!

  2. ma bag si io cu o denumire,se poate? 🙄 da’ nu e cu spirtoase 😆
    trepanelia sau delirelia 😆 :mrgreen: trepanati avem,fro 5 meleoane ,si-l avem pe maritu’ trepanat in frunte

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s