Home

„Hai că v-a făcut-o iar Băsescu, v-a aruncat subiectul cu regiunile şi v-a lăsat să fierbeţi”! Rîde fiu-meu de mine, de departe. Ce-i pasă, el e în Insulă, priveşte detaşat la toată nebunia asta „de-acasă”. Adevărul e că stăm cu toţii şi ne uităm în gura acestui personaj pervers, un soi de Nero dîmboviţean, care dă foc la ţară, după care stă undeva sus şi rîde ca prostul.

La noi, în Apuseni, despre un om de felul ăsta, şmecher, şmenar, beţiv, curvar, bătăuş, cuţitar, cu vorbă buruienoasă, gata oricînd să-şi bată joc de oricine şi de orice, gata oricînd să înşele şi să mintă, se spune, simplu şi sugestiv, că e „un prăpădit”. Numai că „prăpăditul” nu e un oarecare tîrîie-brîu prin sat, de care se feresc toţi gospodarii şi la vederea căruia femeile îşi bagă pruncii în curte, iar băbuţele bisericoase scuipă în sîn şi-şi fac mormane de cruci. Prăpăditul conduce o ţară. După poftele şi hachiţele lui. Şi în avantajul clicii lui, atît timp cît îi e de folos.

Unii spun că omul vrea să intre în istorie, schimbînd geografia. Poate că va intra. Dar nu cum visează el.  Chiar, vă puteţi imagina ce se va scrie peste ani în manualele de istorie despre acest personaj bizar, care aduce pe undeva cu Carol al II-lea?

Anunțuri

11 gânduri despre „Prăpăditul vrea să intre în istorie

 1. e incredibil ce-a facut psihopatul sta din tara asta! daca iese intreaga din acest cosmar o fi mare minune!

 2. ce vor scrie cartile: a fost un presedinte…nebunu’ satului 👿
  io cred ca betzivanu’ asta e atacat de sifilis ,tinand cont de toate aiurelile puiate de el s-ar putea sa fie asa :mrgreen:

 3. „Prăpăditule” ! Aşa îmi zice bunică-mea (Domnezeu s-o odihnească!) cînd mai uitam să vin „acasă”, student fiind în Cluj. Nu mă făcea „lucru slab”, pur şi simplu mă dojenea zicîndu-mi „prăpădit”. În perioada aia (’88-’93) nu prea erau (deloc 🙂 ) telefoane mobile, io n-aveam „interes” să sun de la vreun public ca să-mi anunţ lipsa….
  Nu vreu să-ţi spurc blogul, nene Teacă, cu „calificativele” ce-mi vin mie la gură la adresa viitorului inculpat şi condamnat, adică „prăpăditului” dumitale.
  Banzai!

 4. Carol – indiferent al catelea – era un nume de om. Basescu ce fel de nume e? Nici o carte pentru copii sub 12 ani – mai ales manual scolar – nu-l va pomeni. Istoria n-ar trebui sa-l uite dar cu numele actualului presedinte, orice carte de istorie a Romaniei devine una pentru adulti. Geografia? In privinta asta mai mult decat „aici odihneste imperatorul Trai-anus Flatulensis Javris Ordinarius”, scris pe un pietroi – sa nu se uite – peste care sa dam din intamplare si nu pelerinand ca unii pe la „plumbuitii” de pe aleea perincipala – prima pe stanga (cum altfel?) – din Ghencea 1- Cimitirul Militar din Bucuresti, n-o sa fie.

  http://jos-cu-basescu.blogspot.com/2011/06/popescu-si-basescu.html

 5. Nebunia asta de la noi trebuie privita cu detasare pana la un punct. Cum ar trebui sa privim demonstratiile anti-romanesti din Marea Britanie, puse la cale de prietenii lui Basescu, daca am locui in UK. Si uite cum vin lucrurile si se leaga.. Ce parere are baiatul tau despre asta?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s