Home

O nouă lozincă e vînturată de pupinii băsişti (pe cei care nu suferă de pudibonderie îi rog să citească „pupincurişti”). Aceea conform căreia românilor trebuie să le faci bine cu forţa. Că altfel cretinii nu pricep şi nu vor. Pe cale de consecinţă, spun guriştii prezidenţiali, dezbaterile sînt inutile, pierdere de vreme, iar asumarea răspunderii, perfect democratică, e obligatorie, pentru că evită griparea politicianistă din parlament. Bineînţeles că asumarea e numai şi numai în interesul poporului.

Sînt de-a dreptul mişcat de grija  ţucălarilor pentru popor. Ba chiar am oarece nostalgii, de pe vremea când toată propaganda se făcea în numele binelui pe care ni-l dorea partidul, în frunte cu secretarul său general. Nu vroiai binele Lor, erai duşman al poporului, trădător de patrie, şamd.

Vedeţi? Providenţialu ne vrea binele, dar noi, idioţii, nu pricepem, aşa că trebuie să-l înghiţim (binele) ca pe untura de peşte.  Şi să-i mulţumim primului marinar al ţării. Ce mă intrigă e că niciunul dintre mâncătorii ăştia de căcat nu-şi pune o întrebare simplă: dar dacă Gînditorul de la Murfatlar greşeşte? Dar dacă ne face rău cu forţa? La urma-urmei, aşa zice şi violatorul: eu am vrut să-i fac bine!

6 gânduri despre „Binele cu forţa

  1. eram sigura ca e vorba de Vlaston 👿
    io nu va inteleg- si liberalul de stanga tot de pupincuristu’ p*** se ocupa- de ce cititi blogul ala ? :mrgreen:
    o tanti de pe bloaga aia (sau era gloaba? 😆 ) era sa crape de ciuda (din pacate n-a facut-o ) cand au primit antenistii premiile APTR 👿
    PS. ti=ai facut cont pe FB? 🙄

  2. @ancuţo, sînt mai masochist, bag samă. Mai citesc şi dezaxaţi d-ăştia, că-mi dau seama ce urmăreşte stăpînul. Cu FB…mă mai gîndesc.

  3. Nene Teaca, tot bine ne-a vrut si cind au redus salariile cu 25 %, tot bine ne-a vrut si cind au impozitat pensiile cu 16 % plus CAS 5,5% ! Si asta tot cu forta ! De astfel de bine sa aiba parte ei, guvernantii !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s