Home

„Băsescu e exponentul omului care vrea binele românilor”. Şi, „trenul e cel mai sigur mijloc de transport” (Anca Boagiu, activist PDL şi ministru al transporturilor).

Asta înainte ca automotorul cu care mergea ministreasa să se strice lîngă un sat. Şi să asistăm la o fază halucinantă: mecanicul s-a băgat sub tren, un burtos a fugit la un copac şi i-a adus o crenguţă, un altul a făcut rost de o sîrmă de la marginea drumului şi de o bucată de scotch. Aşa a reuşit mecanicul să cîrpească supapele, robineţii, frînele, sau ce dracu era stricat acolo. „Săgeata albastră” a plecat mai departe. Cu ministru cu tot.

„Trenul e cu revizia la zi şi fără probleme”, zice un director de pe la CFR. E, atunci e bine. Mi-e şi frică să mă gîndesc ce se putea întîmpla dacă nu găseau ăia de la chefereu soluţia! Hai că m-am liniştit. Ce bine că are ministerul specialişti în sîrme şi scotch! Că ăla cu creanga nu prea… Dna ministru, schimbaţi-l pe grăsan!

UPDATE: ministra dă vina pe ziarişti pentru incident! Eee, se schimbă treaba. Madam, eşti o ţoapă!

Anunțuri

5 gânduri despre „Cu sîrmă şi scotch

  1. Dar ce-a cautat cu trenul? Nu i-a spus basedintele Traian cel Javra Ordinara ca, in ROMania, Helicopterul e mijloc de trnsport. E drept ca acolo, sus, poate face rost de-un clei s-un zgarci dar cracuta… ? . …Si EBA la Bruxelles, AlexUdrina Gainusa la Cocos, matematiciana Borfetta la bara… De unda parasute?

    http://jos-cu-basescu.blogspot.com/

  2. Nene Teaca, am vazut si niste comentarii la cele 2 articole unde ne-ai trimis! Ministresa e o proasta si jumatate ,la fel si cei care vorbesc de „buton” cu care se opreste trenul ! Ala e, dupa cite stiu eu minerul semnalului de alarma care se trage in caz de pericolsi care deschide o supapa de la conducta de aer a trenului ! Faptul ca au folosit sirma si scotch e un lucru nu prea normal, trebuiau sa aiba altceva dar …..

  3. @Incognito: cu elicopterul are voie doar Udrea.

    @Mircea: butonul lui Boagiu e la Cotroceni…

    @Shogunu: banzai să fie!

  4. Am ras ca la filmul cu prosti. De fapt, prostii erau acolo, la post. Dar ce mi s-a parut exceptional a fost faptul ca linia ferata era la doi pasi de salvatorul copac. Daca nu era copacul acolo, precis era in zona o fabrica de sarma. La noi Sageata Albastra iti trece părintre urechi. Sa se fi intamplat asta la rusi, prin Taiga, prin Siberia. E?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s