Home

– Bună ziua.

– Bună ziua.

– Aţi chemat salvarea?

– Chemat.

– Ce aveţi?

– Mi-e rău.

– Mai concret.

– Febră mare, greţuri, vomă, dureri de cap…

– Ia să vedem… 41 de grade, hmm, cam mare. De cînd aveţi febră?

– De cîteva ore.

– Aaaa, vă rog să ne sunaţi peste 4-5 zile!

– Şi eu ce fac?

– Luaţi nişte aspirine, comprese, ceaiuri…

– Dar mi-e rău!

– Sănătate!

NOTĂ: doar bolnavii cu febră de cel puţin 5 zile vor fi internaţi în spital (Proiect CNAS). Să vă îmbolnăviţi bine!

8 gânduri despre „Să vă îmbolnăviţi bine!

  1. Ce-mi place la romani e indeosebi calitatea de-a face haz de necaz !Adeca :ceaiuri ,piper ,tuica si-o partida de sexualitate aspirinoasa !O (doua ,trei ,infinite ) injuratura si-un miting in Bucuresti ,in fata ministerului ,niste marsuri de protest in toate marile orase ,o actiune a …”opozitiei” n-ai sa vezi! ca nu se egzista !

    Ca s-o scurtez, la obiect :sunt v’o 2 miliarde de uvrieri doar in Asia care pot inlocui mortalitatea proletara din Europa actuala ! D-aia concepte de tip :drepturi sociale ,asigurari de sanatate ,de pensie ,scolarizare gratuita ,sistem de refacere -prin tratament in statiuni specializate in acest scop -a sanatatii angajatilor ,salariu minim care sa asigure cosul zilnic >>>sunt aneantizate si scoase din toate codurile de munca ,ca asta inseamna actualul sistem :Munceste, ba ,pana mori ,si nu-te-ntreba ce poate face patronul pt. tine ,ca deja el a antamat din Bangladesh uvrieri cu 50 centi pe ora !!!

  2. @dan: e bine cît mai putem rîde.

    @traian: auzi ce zice aici @lucidu, aducem
    poporeni din Asia!

    @incognito: teamă mi-e că şi cei care vor veni la guvernare în 2012 vor face cîteva arestări, de formă, şi-apoi vor pune batista pe ţambal. Frăţiile subterane…

Lasă un comentariu