Home

E, dacă nu mă înşel, pentru prima dată cînd Băsescu dă în judecată un ales. Un parlamentar care s-a cam hazardat să spună că numitul încurajează consumul de droguri uşoare. Şi uite că a pierdut bulibaşa procesul. Hai să ne entuziasmăm, aşa-i? Văd pe burtiere cum chiuie televiziunile de ştiri: victorie!

Eu zic s-o lăsăm mai moale.  Procesul a fost la hoha. Dacă nu-l dădea în judecată pe surupăcean, nu se întîmpla nimic. Băseşteanul putea trece lesne peste „calomnia” pîrîtului, aşa cum a trecut peste acuzaţii mult mai nasoale. Şi mai întemeiate. Cu grohăieli de neam prost.

Bun, a pierdut. Ei şi? Nici nu avea cum să cîştige împotriva unei declaraţii politice, pentru care deputatul are imunitate. Pedelacii vor urla însă în cor, iată, justiţia e Maica Precistă! Tocmai am auzit-o pe Andreea Pora, o ştiţi, băsistă pînă-n chiloţi, jubilînd că justiţia e independentă! E pe naiba.

Să nu vă miraţi dacă în lunile care vor urma, pînă spre alegeri, vor intra în malaxorul cucoanei legată la ochi mormane de nume grele, poate chiar lideri ai opoziţiei. Jocurile încă nu sînt făcute, indiferent de scorurile din sondaje. Bizonul e foarte sensibil la PR. Adicătelea, la praf în ochi.

PS. Mult mai interesantă mi se pare ştirea că Puterea şi Opoziţia sînt tanda pe manda în Senat. Vom avea circ…

Anunțuri

5 gânduri despre „Praf în ochi

  1. Justitia independenta pe dracu ! Abia cind o sa-l vad pe Chior pus la popreala la „mititica” o saincep sa cred acest lucru ! Pina atunci, asa cum ai zis : praf in ochi !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s