Home

Episodul e aiuritor. Secretarul general al MAI, practic, ministru adjunct, e luat pe sus. Cu mascaţi. Ca un mafiot ce este. Respectivul fusese numit de Boc, la propunerea ministrului Igaş (?), în ianuarie ac. După ce DGIPI, adică „Doi şi-un sfert”, a confirmat că omul e curat şi uscat. Ca să afle acum că individul era filat-ascultat-filmat-înregistrat de către DNA, „pentru activităţi infracţionale”  în vama Constanţa,  încă din octombrie 2010!

Şi-acum ajungem la miezul chestiei: că nu ştia Igaş cine e ipochimenul (decît că era fidel „cauzei”), înţeleg. Igaş e un marţafoi. Că nu ştia Boc, iar înţeleg. Boc n-a ştiut nici de ce trebuie să-l pună ministru la Interne pe Igaş. Că nu ştia „Doi şi-un sfert”, e cam nasol. Înseamnă că DNA şi SRI n-au încredere în serviciul de informaţii al ministerului!

Numai să nu-mi spuneţi că nu ştia nici Băsescu. Doar dacă ăştia de la DNA+SRI sînt sinucigaşi. Şi nu sînt. Întrebare de baraj: întrucît Băsescu ştia că individul (candidatul) e binişor mafiot, de ce i-a lăsat pe claponi să-l pună în funcţie? Doar dacă n-a urmărit bulibaşa să i-o tragă cuiva. Cui?

NOTA: articol preluat de Cotidianul.

Reclame

9 gânduri despre „Cui a vrut să i-o tragă?

 1. Asta ar fi in stare sa i-o traga si lu frat-so. Ca sa-l parafrazam, sa spunem pe limba lui: te poti feri de oricine, nu si de frati.

 2. Curat secs în grup, Anca. băse fute pe oricine-i stă împotrivă, chiar dacă-i un grup. O vrut să-i fută şi pe poliţai da’ nu i-o mers în cameră şi o pus-o pe borfeta să ceară renumărătoarea voturilor. Să vedem de s-or renumăra…
  Banzai!

 3. Adi,
  ca sa fii administrator la bloc trebuie sa prezinti un Cazier curat.
  La astia e invers. Daca le e curat Cazierul nu-s buni.

  Ei trebuie sa fie santajati le momentul oportun. Daca sunt curati cum ii tii in frau?

  Ei trebuie sa aiba din start, trecuta in CV, activitate infractionala.

  In felul asta sunt „buni” de doua ori (ca-i si pun sa fure) pe cand „Clean” sunt inutilizabili. Nu sunt buni nici macar odata.

  http://jos-cu-basescu.blogspot.com/2011/05/inlocuind-cerul-cu-finlanda.html

 4. tind sa cred versiunea oficiala: n-au vrut sa faca publica investigatia secreta de teama sa nu fie deconspirata..

 5. @zamolxis: să zicem. Dar atunci de ce l-au mai pus într-o funcţie f importantă, unde avea acces la multe informaţii secrete? E aici o nepotrivire cam bizară.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s