Home

O familie americană, din clasa mijlocie, se uită la un film. Palpitant. De super-acţiune. Ceva de genul „Mission: imposible 2”, a lui John Woo. Sau „Kill Bill”, al lui Tarantino. Nu se vede popcornul, dar ceva pahare sînt pe masă. La momentul culminant, mamaia Hillary îşi pune mîna la gură, îngrozită. Ceilalţi, bărbaţii familiei, privesc detaşaţi, ca nişte oameni care au văzut multe în viaţă.

Bineînţeles că i-aţi recunoscut pe cei mai forţoşi oameni ai planetei. Obama plus stafful. Smardoii. Care tocmai urmăreau, live stream, cea mai nouă producţie a casei de film CIA, „Kill Osama”. În regia lui Leon Panetta. În rolurile principale, Navy Seal Team Six, bin Laden. În roluri secundare, neveste, copii, gorile, victime colaterale, gură cască.

A fost cel mai costisitor film din istorie: 1300 de miliarde de dolari. Deşi a durat doar 40 de minute. Dar a meritat, ce naiba.  Binele a învins. Iar. Cel mai odios criminal al secolului e deja hrană pentru peşti.  Dacă nu cumva se bucură de cele 70 de virgine promise martirilor Islamului.

Un singur lucru a rămas în ceaţă: cine primeşte premiul de 25 de milioane de dolari pus pe capul bărbosului?  Doar nu credeţi că-l dau băieţilor raşi în cap şi vopsiţi pe faţă, din trupele speciale.

Anunțuri

10 gânduri despre „Ce film!

 1. Nene Teaca ,lasa ca-i bine ! Obama si-a asigurat si al doilea mandat de prezidement al americanilor ! Vazusi clipuletul de la Sictireli ce nervos o fost, de o deschis usa cu piciorul ? Probabil l-au mai intrebat si altii de graba lor suspecta de a scapa de ramasitele lui Osama !

 2. avem si bancuri dija

  Deşi americanii au promis că vor face publică poza cu Osama bin Laden mort, acest lucru încă nu s-a întâmplat. Probabil nu s-a terminat casting-ul pentru rolul lui Osama mort.

  Femeia pe care Bin Laden a luat-o drept scut uman, în momentul în care au intrat americanii i-a întrebat: „Voi cu cine faceţi banking?”

  😆 😆

 3. Filmu’ era unu’ gen Yeti. Un nene scos de la gheaţă… alea, alea.
  Ţiţi vicepreşedinta şi-i fi pus mîna la nas în momentul în care o fi ajuns la finele-i nări mirosul de împuţiciune decongelată.
  Să vă spui părerea mea? Căcat cu mac!
  Mintenaş după aia, hop şi scutul antirachetă la, cum îi zice?… Oricum la olteni, să nu le dea pîn cap unora cu mizerii peste Bucureşti. Alt căcat, de data asta, cu susan. Măcar nişte F-şaişpi mai de Doamne-ajută ne iese la figura asta? Un cacat mare cu glazură.
  Banzai!

 4. Premiul e al lui osama-obama pentru ca stie minti fain. Si manareste din greu.
  Vreau sa ii aud pe membrii comando=ului. Sa vedem ce spun ei. L-au omorat cam de 11 ori, e cam mult.
  Americanii au un talent incontestabil, la asta nu ii bate nimeni: sa transforme un individ odios, un terorist periculos, bla, bla, bla intr-o victima si apoi intr-un mit. Iar ei, americanii sa devina cei odiosi, ma rog, nu toti americanii, cei care ii conduc.
  Fain cum punctasi, imi place. Totdeuna punctul pe i e pus cand, unde si cum traba.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s