Home

Parcă mi-a devenit simpatic domnul Berceanu. Un picuţ. Numai şi numai pentru că a păruit-o bărbăteşte pe „blonda care făcea afaceri cu Bittner şi Petrache”, în timp ce el, ehei, se bătea cu hidra pesedistă. Adică, „tu vorbeşti, care cînd eu luptam pe baricade, erai pe-o mînă cu oamenii lui Năstase?”.

Dar de unde această bruscă înveninare? Păi de cînd blonda a trecut de la „jos Boc” la Boc e cel mai brav, pentru că ia în piept scuipaţii mulţimii nerecunoascătoare. Şi mai şi bate cu pumnuleţul în masa partidului, dacă aveţi timp să credeţi. Spre deosebire de gaşca blagistă care, auzi chestie, face blat cu opoziţia! Pînă aici! – şi-or fi spus adepţii sectei lui Blaga. Asta vorbeşte, care nu ştie să facă deosebirea dintre bitum şi asfalt, dar aruncă bani pentru jdemii de drumuri?

Mie, nu ştiu de ce, nu-mi miroase prea bine ce va urma. Parcă-l văd pe „stăpînul dosarelor” sunînd-o nervos pe procuroarea şefă: Codruţo, bagă, fată, cărbuni. Scoate ceva despre Berceanu! Orice! Ia vezi dacă putem redeschide dosarul China!

8 gânduri despre „Blaturi şi păruieli

 1. Asta-i muzica ce-mi place! Sa se sfisie ciinii intre ei, pentru ca nu e nici o paguba. Ani de zile au convietuit impreuna in ale furaciunii si acum, brusc, unii nu mai au acces la os. Si miriie. Asa se intimpla in TOATE partidele: vine unu cu cojones si le ia crema „batrinilor”. Udreas-a plimbat pe la Gusa, afaceri bune cu RAPPS a lu’ PSD, apoi PNL, direct la primaria mare si in final PDL linga tatuc. :))

 2. Nene Teaca, io cred ca bulibasa o sa le ordone sa puna batista pe tambal ca altfel pierde partidul procente !Desi sper din tot sufletul sa nu fie asa ! Incurca-i drace !

 3. Iosper să se rupă dracului odată şi să dispară! Toţi or furat pînă n-or mai putut, da’ nor de lăcuste ca ăsta…
  Banzai!

 4. @Mircea: posibil să dea la pace. Dar un dosărel fluturat nu strică!
  @shogunu: iar eşti cătrănit?

 5. Nu-s cătrănit nene Teacă. „Decît” că mă seacă la inimă „dezbaterea” asta cu ce şi cum la pedelepre! Meargă-n p**ă. Sau unde se duce dracu cînd se duce dracu’.
  Banzai!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s