Home

Ştiţi cum e cu alegerile: ei ne cer votul, noi li-l dăm ca să lucreze pentru binele nostru. Corect? Corect. E un contract. Şi ce-avem? Un şir nesfîrşit de jigniri şi vorbe de ocară: o ţară de mămicuţe şi bebeluşi; profesorii sînt prea bine plătiţi pentru cîte ore fac; medicii sînt slab pregătiţi; ţăranii nu lucrează pămîntul; pensionarii sînt un cancer pentru buget; prea mulţi asistaţi social; muncitori la negru; patroni evazionişti.

Pe scurt, un popor neperformant. Numai că nu ne-a făcut prezidentul popor de putori. Şi de beţivi. Îl aud pe ministrul Tabără întărind cu penibilă osîrdie: da, ţăranii sînt leneşi, stau mai mult în crîşmă. După ce n-a mişcat un deget ca să-i sprijine. Îl aud pe Boc turuind cum va asmuţi el jăndarii împotriva patronilor care angajează la negru. După ce i-a adus la disperare cu măsurile lui idioate.

Întrebarea e: cine sau ce face neperformant un popor? Gena? Soarta? Istoria? Nu cumva  conducătorii? S-o luăm altfel: dacă poporul pe care te-ai jurat să-l slujeşti e de porc, tu, conducătorul, cum eşti?

Anunțuri

11 gânduri despre „Un popor de putori

 1. Pingback: Adrian Teaca: “Un popor de putori” « Brasov times

 2. Cum cine, nene Teacă? Tata-mare! Că el e cel mai apropiat cronologic. Că doar nu Decebal, Burebista, Herodot, Thales din Milet sau Tutankhamon…
  Tata-mare-i de vină!
  Banzai!
  Aaaa, am uitat de Tăriceanu, Constantinescu, Iliescu, Petre Roman, Raţiu, Ceauşescu, Cuza, Brătienii,…
  Ăştia-s de vină cacu-mă-n zama lor să mă cac!
  Nu ăştia!!!

 3. Mie-mi place ca nemernicii astia vorbesc, ei care luni vina la parlament la prinz si joi au zi scurta. Pedeleprele dracului! In rest au program prelungit la furat si devalizat economia.

 4. Draga Adi
  Contractul este lege intre parti. Asta e definitia contractului. Mai exista pe langa aceasta forma precizari dar esenta asta e. Mai puternica decat un contract e legea juridica si mai puternica decat aceasta e legea suprema – Constitutia. Constitutia apara legea si legea apara contractul – daca vorbim cumva de oameni – sau invalideaza. Cand garantul Constitutiei ajunge o javra ordinara contractul capata consistenta juridica a unei basini.
  Orice javra ordinara nu se va supune decat legii junglei. Alta nu cunoaste.

  http://jos-cu-basescu.blogspot.com/2011/04/decret-basedential-cu-ocazia.html

 5. Bine ca-s ei performanti ! Dupa ce au adus tara la sapa de lemn, mai au tupeul sa zicaasa ceva? Si cine: traseistul Tabara, marele specialist in agricultura ! Si agricultura cine sa o faca ? Tot batrinii ? Ca cei tineri s-au dus care pe unde, s-au facut capsunari,etc! Arte dreptate prietenul Sandman, astia au program prelungit la furat si devalizat economia . Si mai e de vina „Tata Mare” a lu` Shogunu !

 6. Nu ne-a facut betivi, pentru ca bautura e funie in casa spanzuratului la uzurpator. Ala din Cotroceni.
  Nu mai spun ce sunt jegurile oranj. ai spus-o tu: muy bien !

  Christos a inviat !


 7. Am citit ca ai dat vestea pe twitter, ca to-farasul nanopooc a fost huiduit la Ramnicu Valcea.
  Doamne ajuta !
  Astia trebuie distrusi psihologic, sa nu poata dormi noaptea de groaza ce li se va intampla cand nu vor mai avea sgarzi de corp.
  Iti ytimit Ya no te quiero, dar e exact invers: Yo, ya te quiero !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s