Home

Degeaba se băşică unii şi alţii că televiziunile „de ştiri” dau buzna pe subiecte mondene, ca să nu spun triviale. Ăsta-i trendul, ce dracu să faci. Şi ăsta-i publicul ţintă. Care aduce puncte de rating. Aşa că-l ţii în priză cu asediul viloiului unui îmbogăţit libidinos, care, ce să vezi, divorţează de o guguştiucă jună, tîmpiţică, dar cu picioare lungi.

Aceeaşi tută care era urmărită cîndva prin Paris de o televiziune-tabloid, pe vremea cînd îi făcea curte puriul dornic de cărniţă fragedă. Ei bine, acelaşi public se uită acum cu ochii umezi la urmărirea din elicopter a cuplului şi se chiombăneşte pe la geamuri, prin obiectivul camerei, dacă doarme sau nu copila recuperată de la satir.

E exact acelaşi telespectator care privea extaziat, „prin gaura cheii”, cum îl satisface oral guguştiuca pe bătrîiorul ei soţior. Ne place, nu ne place, ăsta e alegătorul majoritar. Setos de bîrfă, voyeurist, mai degrabă dornic de melodramă, de glume groase şi de manele decît de chestii serioase. Ce-or fi şi alea.

Aşa că degeaba se rupe-n figuri intelectuale şi-i fute cu fineţe Pleşu pe cei din opoziţie, pînă nu va scrie de moni şi iri n-are nicio şansă. Dar dacă PDL-ul o ia consilier de imagine pe tută, başca fetiţa, eu vă spun, are din start un plus de 5 procente. Pe puţin. Pe lîngă atîtea momeli electorale, ce bine ar da Boc lîngă vlăjgană!

Reclame

2 gânduri despre „Alegeri prin gaura cheii

  1. coreeect! avem un popor da’ nu ne simţim ca făcînd parte din el, la cum se comportă şi la ce IQ are. Asta e de condamnat?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s