Home

Aţi rîs cînd aţi auzit în decembrie 2009 cum vă chemau la vot gherţoii, ca nişte muezini portocalii, aşa-i? Aţi făcut băşcălie cînd vă îndemna Guţă să-l votaţi pă jupînul preşedinte, „că Băsescu nu ne minte”, aşa-i? V-aţi tăvălit pe jos cînd Salam gîngurea voios „hai Băsescu la putere, pî-pîrapa, pî-pîrapa”, aşa-i? E, uite că a mers.

Aşa că nu mai faceţi mişto de Tălmăcean. Că de ce se scălîmbăie prin emisiuni de şuşe. „Maicăl” Tălmăcean e armă mortală! Ţara-i plină de trepanaţi cu lipici la tălmăceni. Pe cine vreţi să scoată pedeleu la produs, pe Boc? Cînd începe ăsta să latre, cade satelitul. Sau îl vreţi pe mereu constipatul Blaga, care strepezeşte ecranul?

Eu încă mă mir că nu l-au reactivat pe guristul Livache, aka Liviu Negoiţă. Ce voce! Sau de ce nu mai iese pe scenă Elena Udrea, fie pe biclă, fie pe cal, fie la bară. Dar poate că ţin piesele grele pentru campanie…

Reclame

11 gânduri despre „Pî-pîrapa, pî-pîrapa

 1. Da-da! Pe Adi minunatu’ îl caută la averi că el n-o participai la „clipe” de campanie şi a ajuns consilier pesedist. Pă’ prinţesă, aia de cînta cu salam pe scenă SIBIU (cacu-mă-n zama lu’ ăla de le-o dat autorizaţie), or spăriat-o cu o contrabandă de ţigări cu straiţa, să-i vie minţile la cap şi să cotizeze şi la buget. Urmează şi guţă şi salamă, că doar n-or scăpa tocmai ei, ăia de le-or adus voturi cu căruţa. Tălmăcean… cu nişte perfuzii în cap l-or liniştit!

 2. Absolut de acord. Tot circul face parte din programul care nu se invecheste niciodata la noi, se pare: sa ii prostim pe prosti. Ii pun pe retardatii astia, de le curge bala din gura, sa se scalambaie de zici ca i-a posedat .. base, iar „aripa intelectuala” (asa se arde acum, cu „aripile”) a pedeleului are ocazia sa se dea democratica: „Uite! ca noi dezaprobam comportamente aberante chiar daca sunt din partid.”

  Lovitura la doua capete, maestre Teaca, (1) cei dupa chipul si asemanarea lui Tolomaceanu (MUUUUULTI! MULTI!!) se identifica cu urangutanul si stiu unde vor pune stampila, si (2) cei care o ard intelectual, cu „doctrine de dreapta” au inghitit chifteaua cu „atitudinea integra si democratica” si stiu unde pun stampila. In concluzie, pedeleu’, ca de obicei are super-personal la departamentul de imagine, iar romanica este plina de IDIOTI!!

 3. Dudu, Ţălnar şi Orac, cel mai bun contraatac! Îmbrăcaţi în uniforma alb-roşie… He-he-he 😆
  Stăi nene Teacă, nu sări, că io ţîu cu Şepcile Roşii îmbrăcate-n alb-negru!
  Banzai!

 4. Nene Teaca, Tolomaceanu are pantofi de pantofi? Are ! Mai ceva ca vuitoanele lu Nutzi ! Asa ca ce zic cocalarii? Hai sa-l votam ca-i da-l nost !

 5. @Vlad: şi eu cred că au o „secţie de propagandă” meseriaşă.

  @Shogunu: rapidiştii strigau „Ţălnar, Dudu şi Orac, cel mai căcăcios atac”!

  @Incognito: poate e cam mult spus fascist, dar fascistoid, cu siguranţă.

  @Mircea: e clar că i-au înregimentat pe ţigani, prin liderii lor.

 6. Pingback: MONICA IMPEX SR-L | Vultureşti

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s