Home

Victoria sărăcuţă a naţionalei lui Răzvan cu Luxemburgul mi-a adus aminte de cum a inaugurat Boc, mîndru ca o găină care a căcat un ou, un flintic de 10 kilometri dintr-o autostradă.

Comună e şi gargara lor suficientă şi arogantă: „facem ceea ce trebuie”, „şansele noastre sînt intacte”, „lumea va aprecia ceea ce facem noi”, „nu-mi voi da demisia”, „viaţa va demonstra că noi am avut dreptate”, „depinde numai de noi”, „numai aşa putem ieşi la lumină”, „să transmitem mesaje corecte”, „sînt sigur că ne putem atinge obiectivul”… şi tot aşa, pînă la greaţă.

Gloabele lui Răzvan şi gloabele lui Boc. Toate pline de bani şi de ifose. Nişte mazete.

13 gânduri despre „Naţionala lui Boc

 1. Foarte bine zis, domnule Teacă. Că sunt ele mazete, e rău. Că au coborît atît de mult ştacheta, standardele şi aşteptările acestui popor şi aşa nu foarte… favorizat, asta este cumplit.

 2. @lingriesling: unde-ai fost, frate! Cred c-ai lipsit de pe-aici (blogul meu) un an, sau aşa ceva! Anyway, te mai aştept…

 3. te-am citit din umbră, frate. :))) nu te-am ratat. dar am mai avut şi altele… 😉

 4. nu mai certa omu’ ! sta la umbra, te citeste si mai e si consecvent. ce-ai fi zis daca te trezeai cu un „lingpinot” sau „lingcabernet”? 🙂

 5. Dom, dacă nu eşti şi Perignon, măcar un pic, acolo, e aproape destul de foarte probabil să fiu foarte neatras de perspectiva de a-ţi răspunde cumva. Oricum, felicitări pentru dezlegarea enigmei. Pheew, Bine că nu-s lingvodka! :))

 6. Stai nene Teacă, răbdari bre! , că numa’ mîne nu-i poimîne, şi ne rîde boc în faţă c-am ieşit din recesiune. De se va adeveri zvonu’ că-i descalifică uefii (apropo, nen’tu Sandu nu-i vice p’acolo, pe la uefă, şi nu el îl pupă-n cur pe fiul lu’ senioru, ăla de-o fost antrenor şi pe sub Tâmpa? ) pe bosnieci, nu iese şi răzvin (cu vadra lui cu tot, că tot se ling vinuri p’acilea) din căcat?
  Iaca’şa! Care demisii ?!?!? De ce?!?! Ui ce bine ne mere, cacu-mă-n zama lor!
  Banzai!

 7. Pingback: De la bokuleț pentru profesori, o nouă muiță! « Arsulici

 8. Hai nene Teaca , nu fi rau ! Pai nu zic toti ca in fotbal nu mai sint echipe mici ! Ia sa fi facut o echipa in tinichigii, ospatari, sa vezi ce i-ar fi placut la Chiombu ! Da lasa ca o sa facem nationala cu jucatorii in sutana de la Ploiesti si atunci sa vezi tu victorii !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s