Home

După ce s-a sucit şi s-a răs-sucit, după ce s-a stropşit la Sarkozy, la televiziuni, la liberali şi la cine s-a mai nimerit prin preajmă, şeful statului tribului a scos pieptul şi a strigat victorios: mergem la război! Cu Regele Ferdinand. Că Regina Maria nu se simte bine. E drept că şi regele, săracul, e cam bătrîior, îl dor oasele, are apă la genunchi şi trebuie primenit. Dar, după o lună, maxim două, ţinut pe vitamine şi minerale, va fi numai bun. Regele. Adică fregata.

Şi dacă termină „cruciaţii” treaba mai devreme? Că după atîtea bombardele, fratele Muammad ori o mierleşte, ori fuge la prietenul Chavez. Nu e bine. Pierdem ocazia. Eu zic să trimitem bricul Mircea în patrulare. Cu nişte megafoane. Să strige un mus, bre, opriţi războiul, ce vă grăbiţi aşa, noi nu sîntem gata!

Acu, pe bune, dacă aveam şi noi un preşedinte, le trimiteam creştinilor o telegramă: sîntem alături de voi în greaua încercare, vă ţinem pumnii, bla, bla şi stăteam, naibii, acasă, cu necazurile noastre. Că nu ne strîngea nimeni mîna la uşă să-l trimitem pe bătrînul Ferdinand, direct din sanatoriu, să facă şi el valuri pe lîngă Syrte.

Anunțuri

9 gânduri despre „Opriţi războiul, noi nu sîntem gata!

  1. Eu zic sa stam cu ochii’n patru, ca jupanu’ a mai trimis odata niste nave de nu le-a mai vazut nimeni.

  2. Io înţeleg, nene Teacă, să ai ceva cu un anume Mircea. Sper că nu cu mine şi nici cu tata, că şi pe noi ne (mai) cheamă tot aşa. Da’ cu bricu’, singura navă funcţională a Marinei Române, ce ai????

  3. Nici io nu-s de acord sa trimita bricul acolo ! Sa le trimita „ace ,brice si carice” ca de astea au cacalau !

  4. Cel mai bine a zis unul pe twitter. Cică dacă vrem să oprim traficul de armament spre Libia, să ţinem fregata aicişa, mai pe lîngă Constanţa. Ştie Mircea Băsescu de ce!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s