Home

Prezidentul s-a întîlnit cu nişte şeici. Şi i-a sfătuit să vadă musai Românica din elicopter. Că e foarte … cum se zice mişto în arabă? În nici un caz să n-o ia pe drumuri, că o fac pe răspunderea lor!

Acum, ce să zic, are dreptate. Ştie bine cum e, doar a fost atîta timp ministru la transporturi. Şoselele sînt, cele mai multe, de căcat, alea două autostrăzi au deja jdemii de gropniţe, cum să ne admire musulmanii ăştia ţărişoara? Plus că de sus nu se văd gunoaiele, cîinii vagabonzi, boschetarii, oile, şatrele, mahalalele, şantierele părăsite, blocurile părăginite, amărîţii care caută în gunoaie şi alte minunăţii. Şi nici nu se aud sudalmele oamenilor.

Cred că de-aia şi e încrucişătorul atît de optimist de la o vreme. Ţara văzută din elicopterul prezidenţial  e super. Pentru că are, i-auzi ce frumos spune, potenţial natural: munte, mare, deal, păduri, ape minerale ce curg la marginea drumului… Şi mult verde de la natură. De holde n-a zis nimic, o fi uitat. Mai  avea puţin şi le recita arăboilor din Vlahuţă. România pitorească.

Păcat, zic şi eu, că n-avem rîuri navigabile şi canale prin ţară. Precis le recomanda prezidentul ălora cu prosopul pe cap să vadă România de pe iaht. În ce mă priveşte, m-am hotărît: nu mai strîng bani de boiler, îmi iau elicopter. Ceva second, că nu-mi permit. Ştie cineva cînd se lansează programul „primul elicopter”?

Anunțuri

8 gânduri despre „Îmi iau elicopter!

  1. Nu stiu cum se s[une in araba misto, dar in turca ar merge expresia cok guzel.
    Trebuie sa recunoastem ca nepretuitul a avut dreptate. Din elicopter se vad doar spagile din vama. In rest… cok guzel tara.

  2. ti-am postat niste linkuri. poate ai timp sa le dai drumul inainte de-ati lua elicopter. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s